KNMV Vrijwilligersfeest 2018: bedankt!

KNMV Vrijwilligersfeest 2018

Marc Te Witt - 27 november, 2018

Afgelopen zaterdagavond was het feest! Veel van onze vrijwilligers (en partners)– uit zowel de sport als toer –  waren aanwezig bij het KNMV VRIJWILLIGERSFEEST 2018. Een zeer geslaagde avond met een drankje, live cooking, mooie woorden én een fantastische live band!

Bij binnenkomst werd iedereen welkom geheten door voorzitter Jan Wilms en algemeen directeur Patrice Assendelft. Onder het genot van een drankje verzamelden de genodigden zich in de bovenbar van Hotel Apeldoorn (foto’s hieronder). Een gezellig weerzien van verschillende vrijwilligers onder één dak.

 

Een live cooking buffet stond klaar en alle vrijwilligers namen plaats om hier uitgebreid van te genieten. Na een aantal keer opgeschept te hebben, was het tijd voor het formele gedeelte van de avond. Het eren en waarderen van een groep bijzondere vrijwilligers.

Voorzitter Jan Wilms nam het woord en richtte zich tot twee groepen vrijwilligers die afscheid namen, de KNMV-reisbegeleiders en KNMV-officials (zie foto’s hieronder). Vrijwilligers die met hun inzet ervoor zorgden dat andere motorliefhebbers onbezorgd en met een gerust hart konden genieten van hun passie!

Patrice Assendelft: “Het is cliché maar zonder deze geweldige groep van vrijwilligers is er geen wedstrijd, toerrit of reis denkbaar. Speciaal voor hen hebben we deze avond georganiseerd en wat hebben zij genoten!”

Benoeming Official / Lid van Verdiensten

Daarna werd er een groep vrijwilligers benoemd tot Official van Verdiensten of Lid van Verdiensten. Een erkenning voor hun jarenlange inzet en intensieve betrokkenheid bij KNMV activiteiten.

Benoeming KNMV-Erelid

De officiële ceremonie werd afgesloten met twee bijzondere benoemingen: die tot erelid van de KNMV. Deze heren hebben zich jarenlang bovenmatig ingezet voor onze vereniging en daarom stemde de Ledenraad unaniem in om Dolf Wijkamp en Martin de Graaff te benoemen tot erelid van de KNMV.

 

Na het formele gedeelte maakte men plaats voor een geweldige live band, een DJ en een swingende vrijwilligers op de dansvloer!

Géra Nieuwenhuis (vrijwilligers coördinator KNMV): “Na weer een jaar veel tijd en energie te hebben gestoken in de motorsport en motorrijden, verdienen de vrijwilligers erkenning voor hun inzet met deze ontspannen avond!”

En dat werd het. KNMV-vrijwilligers: BEDANKT! Meer sfeerbeelden vind je hieronder.