KNMV Reisbegeleider

Reisbegeleider zijn tijdens motorreizen: dat klinkt toch niet als werken, maar als een gratis vakantie? Nou, om de spreekwoordelijke ketting gelijk even strak te zetten; het is wel degelijk hard werken. Maar ook een super mooie job!

Jij bent het visitekaartje van de touroperator en verantwoordelijk voor de beleving van de deelnemers. Hun belangen zijn jouw prioriteit. Je staat voor ze klaar en bent een luisterend oor. Dat is soms best pittig.

Maar ondertussen valt er natuurlijk heel wat te genieten. Je gaat immers op pad met mensen die lekker op vakantie gaan en met een goed humeur opzoek zijn naar plezier. Samen met jou beleven zij hun hobby: motorrijden in een geweldige omgeving!

Opleiding / keurmerk

Uiteraard vraagt deze rol van jou wel enige vaardigheden. Die gaan wel wat verder dan alleen maar redelijk kunnen motorrijden. De opleiding tot KNMV Reisbegeleider biedt je in 6 dagdelen (zie onder) een breed scala aan onderwerpen zoals: pechhulp onderweg, gastheerschap, EHBO en risicomijdend rijgedrag. Om je keurmerk daarna te behouden dien je elk jaar minimaal één dagdeel bijscholing te volgen. Opleidingslocatie: KNMV te Arnhem

Met een diploma op zak als erkend KNMV Reisbegeleider weet iedere reisorganisatie én deelnemer dat ze op jou kunnen rekenen!

Een volledige lijst van de KNMV-gecertificeerde reisbegeleiders? Die vind je hier!

Wil je ook de opleiding volgen en door de KNMV gecertificeerd worden? Neem contact met ons op via opleidingen@knmv.nl!

-Investering opleiding
675 euro, exclusief btw

-Verlenging erkenning
105 euro per jaar, exclusief btw, inclusief bijscholing