Toeren op
de motor

Alleen rijden is leuk, maar samen is het nog leuker!

KNMV Toerritten

Geniet jij ook zo van een lekkere toertocht op de motor? Dan zit je bij ons goed. Vrijwel ieder weekend organiseren bij ons aangesloten motorclubs toertochten over de mooiste wegen van ons land. Zoals het hoort sluiten we onze toertochten af met een gezellige kop koffie en sterke verhalen.

Sluit je aan bij onze motorclubs

Alleen motorrijden is natuurlijk leuk, maar samen rijden is nog veel leuker! Daarom hebben veel motorrijders zich verzameld in motorclubs. Honderden clubs hebben zich bij ons aangesloten. De een richt zich op een specifiek motormerk, de ander organiseert graag toerritten vanuit hun stamkroeg. Maak eens kennis met een motorclub bij jou in de buurt.

Word KNMV Toerridder!

Ben jij een toerrijder die zijn prestaties graag vastlegt? Dan zijn het Touring Passport en de Clubtoercompetitie een leuke aanvulling op je hobby. Rijd je komend seizoen een flink aantal toerritten? Dan mag je je aan het eind van het seizoen misschien wel KNMV Toerridder noemen.

Wees van harte welkom bij onze ritten.

Eerstvolgende toerritten

KNMV Touring Passport

Veel motorrijders nemen deel aan meerdere KNMV-evenementen. Zij kunnen zich aan het eind van het motorseizoen tot KNMV Toerridder laten beëdigen. Benieuwd of jij het in je hebt om tot het Toerridderschap toe te treden?

Meer informatie

Veilig in groepen rijden

Wanneer je voor het eerst aan een grote toertocht meedoet kan het best wennen zijn om in een groep te rijden. Na deelname aan de KNMV-training Klaar voor de Rit ga je in ieder geval goed voorbereid op pad!

Meer informatie

Motorclubs in Nederland

Als lid van een motorclub kun je jouw hobby delen met andere motorrijders. Kom eens kijken bij een motorclub bij jou in de buurt. De clubs organiseren van alles, zoals toerritten, reizen en cursussen.

Ontdek een club bij jou in de buurt