KNMV
Sportopleidingen

KNMV Sportopleidingen

Wij geven als KNMV niet alleen verkeersopleidingen, maar we verzorgen ook opleidingen in de motorsport. Op die manier proberen we het niveau van onze sporten zo hoog mogelijk te houden, zodat de stap naar internationale kampioenschappen zo laag mogelijk wordt gemaakt. Zo leiden we behalve sporters ook motorsportrainers en officials op.

Trainerscursus

Sport beoefenen onder leiding van een bekwaam trainer, dat is de basis van succes. De KNMV leidt daarom trainers op tot KNMV Gediplomeerd Motorsporttrainer (KGMT). Zij hebben kennis van zaken en weten dit op sporters over te brengen. Om de kennis daarna op peil te houden organiseren we regelmatig bijscholingen.

Official worden

Zonder vrijwilligers kunnen we niet veilig sporten. Daarom bieden we cursussen aan voor vrijwilligers in alle takken van motorsport. Zo geven we door het hele land cursussen voor baancommissarissen, technische officials of wedstrijdleiders, maar ook voor clubvrijwilligers of motorsportliefhebbers die zich willen onderscheiden en meer van de reglementen willen weten.

Opleidingskalender

Trainer worden

Wil jij je kennis en inzichten in de motorsport overbrengen op een nieuwe generatie coureurs? Volg dan de opleiding tot KNMV Gediplomeerd Motorsporttrainer.

Meer informatie

Official worden

Lijkt het je leuk om te zorgen voor een veilig en ordelijk verloop van onze motorsportwedstrijden? Meld je dan bij ons aan als official en maak de sport van dichtbij mee!

Meer informatie

Topsportopleidingen

Heb jij de ambitie om de beste motorsporter ter wereld te worden? Wij helpen je graag mee om deze ambitie waar te maken! Kijk snel wat we voor jou kunnen betekenen.

Meer informatie