Motorsport

Het Laatste Motorsportnieuws

Bekijk al het nieuws

Sportevenementen voor jou geselecteerd

Motorsport

WK Langbaan Solo Eenrum / INT Zijspannen

Romano Hummel voert het veld aan in Mühldorf. Foto: Ubbo Bandy Nederlandse helden aan de start van WK Langbaan in Eenrum Op zondag 19 augustus wordt er op de langbaan in Eenrum wederom een Grand Prix om het Wereldkampioenschap Langbaan verreden. De wereldmotorbond FIM heeft de Motorclub Eenrum & Omstreken gevraagd om wederom een Grand Prix te organiseren om het wereldkampioenschap Langbaan Solo 2018. Met de gehele wereld top aan de start, en onze Nederlandse helden, beloofd het zondag 19 august...

Lees meer
Motorsport

WK Langbaan Solo Roden / EK SF Zijspannen

Na het succesvolle WK Langbaan voor teams in september 2017, organiseert Stichting Motorsport Roden ook in 2018 een WK-finale Langbaan! De derde WK Langbaan finale wordt verreden op zondag 15 juli 2018. Op deze dag strijden de coureurs tegen elkaar op het unieke Speed Centre Roden. In 2018 zal het Wereld Kampioenschap Langbaan over vijf finales worden uitgevochten: Herxeim (Duitsland) - 10 mei La Reole (Frankrijk) - 16 juni Roden - 15 juli Eenrum - 19 augustus Mühldorf (Duitsland) -...

Lees meer

Wegrace

Met je knie aan de grond bij ruim 200 kilometer per uur! Wegrace is een waanzinnige combinatie van snelheid, techniek en een flink portie lef. Ontdek dat de wegrace meer is dan de TT.

Meer over wegrace

Motocross

Laars in het zand, motor omzetten en vol gas op de volgende sprong af! Motocross is de meest beoefende motorsport in Nederland. Leuk om te bekijken, nóg leuker om zelf te doen.

Meer over motocross

Offroad

Samen met je vrienden op avontuur over een uitdagend parcours. Door bossen, over akkers of zwoegen in een zandafgraving. Offroad biedt je een spannende en intensieve hobby.

Meer over offroad

Enduro

Slalommend en worstelend door het zware bosparcours, afgewisseld met een zwaar zandpad. Bijkomen zit er niet in tijdens een endurowedstrijd. Het Parijs-Dakar gevoel in eigen land.

Meer over enduro

Baansport

Zonder remmen driftend de bocht in, zo hard mogelijk! Welkom in de baansport! De grootste daredevils uit de motorsport zijn te vinden bij grasbaan- of speedwaywedstrijden.

Meer over baansport

Supermoto

Driftend over het asfalt, springend door het zand, supermoto heeft het allemaal! Dé combinatie tussen wegrace en motocross is flink in opkomst. Maak kennis met deze spectaculaire sport.

Meer over supermoto

Trial

Van boomstam naar rotsblok, zonder de grond te raken. De 'hogeschool van de motorsportkunst’ is niet voor iedereen weggelegd, maar vormt dé basis voor iedere motorsportcarrière.

Trial

Dragrace

Wachten op het groene licht en dan zo snel mogelijk 400 meter afleggen. Dragrace vereist bliksemsnelle reactiesnelheid en ultieme controle over je machine. Een uitbarsting van PK's!

Meer over dragrace

Motoball

Motoball is een heel bijzondere combinatie van motorsport en een balspel. Twee teams strijden op hun motoren met een groot uitgevallen voetbal waarmee ze proberen te scoren.

Meer over motoball

Meer motorsportnieuws

Bekijk al het nieuws