Motorsport

Motorsportnieuws

Bekijk al het nieuws

Sportevenementen voor jou geselecteerd

Motorsport

ONK & NK Jeugd Trial Sleen

...

Lees meer
Motorsport

Voorjaarstraining NK Junior Moto Racing TT Junior Track

Tijdschema: NK Junior Racing Assen Voorjaar training

Lees meer

Wegrace

Met je knie aan de grond bij ruim 200 kilometer per uur! Wegrace is een waanzinnige combinatie van snelheid, techniek en een flink portie lef. Ontdek dat de wegrace meer is dan de TT.

Meer over wegrace

Motocross

Laars in het zand, motor omzetten en vol gas op de volgende sprong af! Motocross is de meest beoefende motorsport in Nederland. Leuk om te bekijken, nóg leuker om zelf te doen.

Meer over motocross

Offroad

Samen met je vrienden op avontuur over een uitdagend parcours. Door bossen, over akkers of zwoegen in een zandafgraving. Offroad biedt je een spannende en intensieve hobby.

Meer over offroad

Enduro

Slalommend en worstelend door het zware bosparcours, afgewisseld met een zwaar zandpad. Bijkomen zit er niet in tijdens een endurowedstrijd. Het Parijs-Dakar gevoel in eigen land.

Meer over enduro

Baansport

Zonder remmen driftend de bocht in, zo hard mogelijk! Welkom in de baansport! De grootste daredevils uit de motorsport zijn te vinden bij grasbaan- of speedwaywedstrijden.

Meer over baansport

Supermoto

Driftend over het asfalt, springend door het zand, supermoto heeft het allemaal! Dé combinatie tussen wegrace en motocross is flink in opkomst. Maak kennis met deze spectaculaire sport.

Meer over supermoto

Trial

Van boomstam naar rotsblok, zonder de grond te raken. De 'hogeschool van de motorsportkunst’ is niet voor iedereen weggelegd, maar vormt dé basis voor iedere motorsportcarrière.

Trial

Dragrace

Wachten op het groene licht en dan zo snel mogelijk 400 meter afleggen. Dragrace vereist bliksemsnelle reactiesnelheid en ultieme controle over je machine. Een uitbarsting van PK's!

Meer over dragrace

Motoball

Motoball is een heel bijzondere combinatie van motorsport en een balspel. Twee teams strijden op hun motoren met een groot uitgevallen voetbal waarmee ze proberen te scoren.

Meer over motoball

Meer motorsportnieuws

Bekijk al het nieuws