Pechservice

We helpen je weer op weg

Natúúrlijk zit je er niet op te wachten, maar het gebeurt een keer: pech! Als lid van de KNMV word je onderweg snel geholpen.

  • Gratis voor KNMV-leden

Als KNMV-lid heb je recht hebt op de gratis persoonsgebonden KNMV Motorpechservice in Nederland, inclusief jouw woonplaats! De monteurs doen er alles aan je weer op weg te helpen. Negen van de tien pechgevallen lossen ze ter plekke op. Lukt dat écht niet, dan word je motor naar een garage/adres naar keuze gebracht.

Pechgeval melden

Het is mogelijk om via de KNMV-app pech te melden. Dat is de kortste klap naar hulp op locatie. Heb je onze app nog niet? Download ‘m dan in de App Store (iOS / Apple) of Play Store (Android).

Bellen kan natuurlijk ook: 026-2051502.

Aanvullende pechservice

Tegen betaling is het voor jou als lid mogelijk om aanvullende modules voor de motor en ook voor de auto af te sluiten. Klik op de betreffende link voor meer informatie of bel met het Serviceteam van onze KNMV Motorpechservice: 026-3528510.

Algemene Voorwaarden – KNMV Motorpechservice

Pech met je motor

Ook in het buitenland verzekerd zijn van Pechservice? Check onze aanvullende modules.

Lees meer

Pech met je auto

Heb je naast je motor, waarvoor pechservice bij het lidmaatschap is inbegrepen, ook een auto? Via de KNMV is Pechservice voor je auto ook zo geregeld.

Lees meer