KNMV
Beroepsopleidingen

Als belangenbehartiger wil de KNMV altijd het beste voor alle motorrijders. Daarom zijn we continu aan het werk om rijopleidingen voor elke doelgroep te ontwikkelen en te verbeteren. Een hobbymatige toerrijder zal zijn motor immers met een ander doel gebruiken dan de beroepsmatige hulpverlener die een dringende taak heeft uit te voeren.

De basis in veilig en verstandig verkeersgedrag begint al bij het halen van het rijbewijs, daarom richten we ons onder andere op de motorinstructeurs en bieden deze boven op zijn/haar wettelijke opleiding voor het instructiebewijs een extra kwaliteitsopleiding (KGI). Door onze meer dan 30 jaar ervaring in motoropleidingen zijn we ook specialist in het geven van voortgezette rijopleidingen voor de beroepsmatige hulpverlener. Vanaf deze pagina kun je doorklikken naar onze beroepsopleidingen.

CRKBO erkend

De KNMV is als opleidinginstituut erkend door het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Uiteraard zijn wij erg blij met deze officiële erkenning. Dankzij de certificering is niet alleen de professionaliteit van de opleiding c.q. organisatie getoetst, ook is de BTW-vrijstelling voor beroepsopleidingen hierdoor gegarandeerd.