official
worden

Velen kennen inmiddels onze opleidingen zoals de VRO’s of de instructeursopleidingen, maar wij hebben ook op sportgebied diverse cursussen. Deze cursussen zijn bedoeld voor vrijwilligers in alle takken van motorsport. Zo geven we door het hele land cursussen voor baancommissarissen, maar ook cursussen voor het zogeheten clubkader. Deze opleidingen zijn ontwikkeld voor clubvrijwilligers of motorsportliefhebbers die zich willen onderscheiden en meer van de reglementen willen weten.

Van baancommissaris…

Baancommissarissen zijn heel belangrijk voor de veiligheid op het circuit. Deze vrijwilligersfunctie wordt nog wel eens onderschat: de baancommissaris moet veel in zijn mars hebben en adequaat reageren bij ongevalssituaties. Daarom is het hebben van gecertificeerde baancommissarissen binnen de club een must.

De meeste cursussen worden samen met motorclubs georganiseerd. Voor deze clubs wordt dan een maatwerkopleiding ontwikkeld. Clubs kunnen zich hiervoor het hele jaar bij ons aanmelden. Klik hier om contact met ons op te nemen!

Meer informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven vind je in de cursuskalender.

…tot wedstrijdleider!

De KNMV organiseert seminars voor wedstrijdleiders motocross, technische officials en tijdwaarneming motocross die openstaan voor vrijwilligers van aangesloten verenigingen. Heb je interesse reageer dan snel. Inschrijven kan via de cursuskalender.