Opleidingen

Alles over de KNMV opleidingen.

KNMV OPLEIDINGEN

Binnen de KNMV kennen we verschillende soorten opleidingen. Zo kun je je rijbewijs halen bij een KNMV-rijschool en vervolgopleidingen volgen waarbij je nog beter leert motorrijden. We geven onze vervolgopleidingen op het circuit en op de openbare weg.

VRO-trainingen

We geven al tientallen jaren Voortgezette Rijopleidingen (VRO) op afgesloten oefencentra’s zoals het circuit van Lelystad. Hier kun je je rijtechniek verbeteren zonder dat je hoeft te denken aan andere weggebruikers. De ideale manier om de vertrouwensband tussen jou en je motor te verbeteren.

KNMV-trainingen

Met onze KNMV-trainingen leer je slim, tactisch, vlot en handig door het verkeer manoeuvreren én heb je een topdag met gelijkgestemden. Deze praktijkgerichte trainingen vinden plaats op de openbare weg en hebben een hoge fun-factor. Je gaat gegarandeerd met een goed gevoel en een glimlach terug naar huis.

Sportopleidingen

Wij geven als KNMV niet alleen verkeersopleidingen, maar we verzorgen ook opleidingen in de motorsport. Op die manier proberen we het niveau van onze sporten zo hoog mogelijk te houden, zodat de stap naar internationale kampioenschappen zo laag mogelijk wordt gemaakt. Zo leiden we behalve sporters ook motorsportrainers en officials op.

VRO opleidingen

Beginnen met motorrijden

Lijkt het je leuk om kennis te maken met motorrijden en je rijbewijs te halen? Goed idee! Volg je rijlessen bij de KNMV-gediplomeerde motorrijinstructeur bij jou in de buurt, dan weet je dat je in goede handen bent.

Zoek een rijschool

Ontdek onze vervolgopleidingen

Wil je strakker door de bocht? Goed voorbereid op reis? Of voor het eerst offroadrijden? We hebben voor elke motorrijder en elk type motor interessante vervolgopleidingen. Bekijk snel onze opleidingsaanbod.

Bekijk ons opleidingsaanbod

Sportopleidingen

Om het niveau van de Nederlandse motorsport verder te verhogen leiden we vrijwilligers op om wedstrijden in goede banen te leiden of onze motorsporters te trainen. Bekijk snel welke trainingen bij jou in de buurt worden gegeven.

Overzicht sportopleidingen

Cursusvoorwaarden

De welbekende ‘kleine lettertjes’. Wat zijn de cursusvoorwaarden van de KNMV Rijopleidingen?

Bekijk onze cursusvoorwaarden

Dagverzekering

De KNMV-docenten doen er alles aan om valpartijen en de schade die daarmee gepaard kan gaan te voorkomen. Mocht dit desondanks voorkomen, dan is een goede verzekering wel zo fijn. Mocht je verzekering deze dag niet dekken, dan bieden wij een dagverzekering aan.

Meer informatie

Feedbackformulier

Heb jij onlangs deelgenomen aan een motor- of bromfietscursus van de KNMV? Jouw mening is zeer waardevol voor ons. Deel jouw ervaring met ons door middel van onderstaand feedbackformulier. Bedankt!

Naar het feedbackformulier


Bekijk al het nieuws