Partners

Met trots werkt de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging samen met de volgende partners. Met een centrale en relevante rol voor alle motorrijders, motorsporters en motorliefhebbers kunnen wij ons en onze leden bij uitstek vinden in de visie en werkwijze van deze partners.

 

KNMV Verzekering heeft al 70 jaar ervaring met het verzekeren van motoren. Zo waren ze bijvoorbeeld de eerste op de markt met een nieuwwaarderegeling. Daarnaast zorgen ze voor pechhulp in het buitenland, die altijd standaard is meeverzekerd. Kies daarom voor KNMV Verzekeringen: de specialist met hart voor je motor.Sinds 2006 vormen de winkels van MotorKledingCenter de thuisbasis voor motorrijders uit de wijde omgeving. Ongeacht de stijl en ervaring hebben zij alle motorgear om jouw uitrusting compleet te maken. Tevens vormt de Bikers Lounge het sociale hart van elke verstiging. Stap binnen voor een goede kop koffie en leg contact met mederijders. Spreek af voor een rondrit of sluit je aan bij de Bikers Friday events die van hieruit vertrekken.


Horizon
Recreatief motorrijden is genieten op de weg. Hoe mooi is het om nog meer te genieten door op reis te gaan, maar wel geheel verzorgt. Horizon Motor Reizen is dé aangesproken partner op het gebied van reizen met de motor. Bochtige routes, hotels afgestemd op motorrijders en gebieden waar je mooiste plekken zal ontdekken.Met Alpine Hearing Protection kunnen wij onze leden inspireren en adviseren in het gebruik van de juiste gehoorbescherming. Gehoorbeschadiging is nog steeds een probleem onder veel motorrijders. De KNMV heeft als streven dit aantal omlaag te brengen met het aanbevelen van gehoorbescherming vanaf het lessen, tijdens het motorrijden en tijdens het sporten.


MotoportHeb je het over motorrijden, dan heb je het over Motoport. MotoPort is in Nederland de marktleider in de verkoop van nieuwe en gebruikte motoren. Het MotoPort servicenetwerk bestaat uit 19 vestigingen en een Thuiswinkel gecertificeerde webshop en biedt alles voor de motor en motorrijder.


LoterijNederlandse Loterij wil sport en bewegen voor iedereen mogelijk maken, zodat Nederland gelukkiger en gezonder wordt. Daarom is Nederlandse Loterij trotse sponsor van Team NL. Door topsporters te laten excelleren. Want zíen sporten, dóet sporten. En sport brengt mensen samen. Als we juichen voor ‘oranje’ tijdens de Olympische Spelen, tijdens de woensdagavondtraining of aan de zijlijn bij de F’jes, sport verbindt.


Myrouteapp
MyRoute-app ​Mobiel​ is een verlengstuk van MyRoute-app Web. ​Samen de eerste en enige alles-in-één-route-​tool​ voor mensen die hun eigen weg willen gaan en zelf hun route willen bepalen. MyRoute-app zorgt dat je verbonden blijft, moeiteloos je eigen routes kunt plannen en rijden en garandeert dat je ervan geniet.