Contact KNMV

KNMV Vereniging

Ons serviceteam staat voor je klaar als je vragen of wensen voor de KNMV hebt. Het serviceteam is telefonisch bereikbaar op 026-352 8510 (ma t/m vr, 08:30 – 17:00). Uiteraard kun je ook gebruik maken van het contactformulier. Bij de medewerkers van het serviceteam kun je terecht met jouw vragen.

Dit kan zijn op het gebied van sport, verkeer en veiligheid, toer en reizen of juridische kwesties.
Zij zorgen dat je antwoord krijgt en/of brengen je in contact met de persoon of instantie die jou verder kan helpen.

Let op: vanwege de coronacrisis zijn wij telefonisch soms minder goed bereikbaar. In dat geval kun je te allen tijde mailen naar serviceteam@knmv.nl.

KNMV Verzekeringen

Het serviceteam van de KNMV Verzekeringen is telefonisch bereikbaar op 071- 364 3150 (ma t/m vrij, 08:30 – 18:00) . Schade melden en/of gegevens wijzigen kan ook via de website van KNMV Verzekeringen.

Zelf wijzigingen doorvoeren?

Het doorgeven van (adres)wijzigingen is mogelijk via de optie ‘Mijn KNMV‘ (aan de bovenzijde van dit scherm). Je kunt hiervoor ook contact opnemen met het serviceteam. Als je vermeldt dat je verzekerd bent bij KNMV Verzekeringen geven wij aan hen de wijziging eveneens door. Neem in geval van wijziging van je rekeningnummer even contact op met het serviceteam.

Heb je vragen over het lidmaatschap, recreatief motorrijden, opleidingen of over de KNMV in het algemeen? Wij helpen je graag!

We zijn op verschillende manieren te bereiken. Zo zijn we op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8:30 – 17:00 via 026 – 352 85 10. Ook kun je onderstaande contactformulier invullen als je vragen of mededelingen hebt. Via ‘Mijn KNMV‘ is het mogelijk je persoonlijke gegevens bij ons te wijzigen.

Voor vragen over verzekeringen verwijzen we je graag door naar KNMV Verzekeringen. Zij zijn telefonisch bereikbaar via 071 – 364 31 50.

Onze adresgegevens:
Papendallaan 51
6816VD  ARNHEM
Postbus 650
6800 AR  ARNHEM

Contactformulier