KNMV Motorverzekering

Met ruim 70 jaar ervaring is KNMV Verzekeringen onze partner voor alle verzekeringen

Je motor is een waardevol bezit. Daarom zorg je er goed voor en kies je voor een verzekering die bij jou en je motor past. KNMV Verzekeringen is dé specialist met hart voor je motor, al 70 jaar lang. Of je een nieuwe motor hebt of een tweedehands, een toermotor of een café-racer: onze motorverzekering verzekert wat jij belangrijk vindt. Met aantrekkelijke voordelen voor KNMV-leden.

  • Ontwikkeld voor en door motorrijders.
  • 10% korting met een Voortgezette Rijopleiding (VRO).
  • De juiste dekking voor alle typen motoren.
  • Gratis pechservice in het buitenland.
Direct je verzekering afsluiten

Stel je verzekering af op jouw motor en wensen.

De KNMV Motorverzekering is er voor iedere motorrijder. Rijd je heel het jaar door op een toermotor of alleen op de mooie dagen met je café-racer, dan is het mogelijk om hierop de verzekering af te stemmen.

Direct je verzekering afsluiten

Met een VRO betaal je minder

Verbeter je rijvaardigheid met een Voortgezette Rijopleiding (VRO) bij de KNMV. Je verkleint de kans op ongelukken én betaalt minder voor je motorverzekering: 5 jaar lang 10% korting op je premie.

Direct je verzekering afsluiten

Over KNMV Verzekeringen

In 1946 lanceerde KNMV Verzekeringen als eerste in Nederland een verzekering die specifiek was ontwikkeld voor motoren. Tot die tijd moesten motorrijders het doen met een autoverzekering. Het was niet de laatste primeur.

De nieuwwaarderegeling, aankoopwaarderegeling, de winterstop: we vinden het nu heel normaal, maar het werd bedacht door de specialisten van KNMV Verzekeringen. Wij willen meer doen dan het bieden van een goede motorverzekering. We vinden het ook heel belangrijk om je goed te informeren over de risico’s die motorrijden met zich meebrengt. Want voorkomen is beter dan genezen.

Meer informatie

Clubverzekeringen

Voor clubs biedt AON een verzekeringspakket aan dat is afgestemd op het risicoprofiel van een motorclub. Denk hierbij aan aansprakelijkheids- en ongevallenverzekeringen.

Meer informatie

Verzekeringen voor sporters

Voor onze KNMV Basis Sportlicentiehouders in Nederland hebben we collectief twee verzekeringen afgesloten: een ongevallen- en een aansprakelijkheidsverzekering.

Meer informatie

Verzekeringsnieuws

Bekijk al het nieuws