KNMV Verzekeringen

Met 75 jaar ervaring is KNMV Verzekeringen onze partner voor alle verzekeringen

Je motor is een waardevol bezit. Daarom zorg je er goed voor en kies je voor een verzekering die bij jou en je motor past. KNMV Verzekeringen is dé specialist met hart voor je motor, al 75 jaar lang. Of je een nieuwe motor hebt of een tweedehands, een toermotor of een café-racer: onze motorverzekeringen verzekert wat jij belangrijk vindt. Met aantrekkelijke voordelen voor KNMV-leden.

  • 5% korting (motorverzekering) voor KNMV-leden
  • 10% korting met een Voortgezette Rijopleiding (VRO)
  • De juiste dekking voor alle typen motoren
  • Gratis pechservice in het buitenland*
  • Ontwikkeld voor en door motorrijders
Meer informatie vind je bij KNMV Verzekeringen

*bij een verzekering van Allianz standaard inbegrepen, met extra premiebetaling ook bij A.S.R. mogelijk

Over KNMV Verzekeringen

In 1946 lanceerde KNMV Verzekeringen als eerste in Nederland een verzekering die specifiek was ontwikkeld voor motoren. Tot die tijd moesten motorrijders het doen met een autoverzekering. Het was niet de laatste primeur.

De nieuwwaarderegeling, aankoopwaarderegeling, de winterstop: we vinden het nu heel normaal, maar het werd bedacht door de specialisten van KNMV Verzekeringen. Wij willen meer doen dan het bieden van een goede motorverzekering. We vinden het ook heel belangrijk om je goed te informeren over de risico’s die motorrijden met zich meebrengt. Want voorkomen is beter dan genezen.

Handige links

Ik wil een schade melden bij KNMV Verzekeringen. (Externe link)
Ik wil inloggen bij KNMV Verzekeringen in Mijn Verzekeringen. (Externe link)
Ik wil meer informatie over KNMV Verzekeringen. (Externe link)

 

Clubverzekeringen

Voor clubs biedt Aon een verzekeringspakket aan dat is afgestemd op het risicoprofiel van een motorclub. Denk hierbij aan aansprakelijkheids- en ongevallenverzekeringen.

Meer informatie

Verzekeringen voor sporters

Voor onze KNMV Basis Sportlicentiehouders in Nederland hebben we collectief twee verzekeringen afgesloten: een ongevallen- en een aansprakelijkheidsverzekering.

Meer informatie

Verzekeringsnieuws

Bekijk al het nieuws