Toerclubs in
Nederland

Alleen rijden is leuk, maar samen nog leuker!

 

Alleen motorrijden is leuk, maar samen motorrijden is nog veel leuker. Ben je op zoek naar een motorclub? Of ben je al lid van een motorclub en wil je KNMV-lid worden? Dan ben je hier aan het goede adres. Als lid van een club kun je jouw hobby delen met andere motorrijders. Ga dus eens kijken bij een motorclub bij jou in de buurt. Een club heeft veel kennis over alles wat bij motorrijden komt kijken en organiseert van alles, zoals toeren, reizen, cursussen.

Zoek en vind hier een toerclub bij jou in de omgeving. Je kunt zoeken op algemene toerclubs of op clubs die zich richten op een specifiek motormerk. Je bent van harte welkom!

 

Impressie toeren met een motorclub

 

Als club lid worden

Wist je dat je als club ook lid kunt worden van de KNMV? Inmiddels zijn al zo’n driehonderd toer- en/of sportclubs lid geworden van de KNMV.

Stichtingen en clubs kunnen bij ons terecht met de meest uiteenlopende vragen. Bijvoorbeeld over het oprichten van een club, hoe je extra gelden voor de clubkas kunt krijgen, financiële regelingen, het werven van vrijwilligers of professionaliseren van je club. Clubs in nood kunnen bij ons aankloppen voor hulp en ondersteuning. Zo krijgen we jaarlijks veel hulpvragen op het gebied van het Omgevingsrecht, omdat er problemen zijn met vergunningen of omdat omwonenden klagen over geluidsoverlast.

Daarnaast voeren we een actief lobbybeleid en hoe groter onze achterban is, des te meer daadkracht wij in Den Haag kunnen laten zien.

Meer informatie over het clublidmaatschap.