Voorbereidingen SX Goes in volle gang


KNMV - 13 januari, 2017

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 januari staan de Zeelandhallen in Goes bol van de motorsportactie. Voor de 25e keer organiseert de Stichting Motorsport Zeeland de Supercross!

De tweedaagse supercross is ondertussen uitgegroeid tot een van de grootste sx-evenementen van Nederland en trekt rijders uit vele landen. Vorig jaar ging de winst naar de Amerikaan Ricky Renner en ook dit jaar verschijnen er weer een aantal Amerikanen aan de start. Zij zullen het onder andere opnemen tegen toppers uit Nederland, Spanje, Frankrijk en Duitsland. Een groot internationaal veld komt dus in actie.

Voor de aanleg van het circuit is zo’n 1.400 kubieke meter leem naar de Zeelandhallen gebracht. Genoeg ondergrond voor Rinus van de Ven en Eddy Eversdijk om een mooie baan aan te leggen.

Naast de wedstrijden zal het FMX4ever-team van Jimmy Verburg een spetterende Freestyle-show verzorgen.

Vorig jaar was het evenement totaal uitverkocht op zaterdagavond. Dit jaar zijn meer plaatsen gecreëerd door de tribunes iets anders op te stellen. Kortom, Goes is klaar voor een mooie avond supercross.

De wedstrijden beginnen op vrijdag 20 januari vanaf 17:00 uur en op zaterdag 21 januari vanaf 12:30 uur. Kijk voor meer informatie op de website van Supercross Goes.