GELREDOME: SUPERCROSS NO LIMITS


KNMV - 08 juli, 2016

Het GELREDOME, het Stadion waar 30.000 mensen vanaf de tribune rondom de baan zitten, zal het theater zijn voor 1 van de meest belangrijke supercrossen ooit in Europa georganiseerd.

Deze grote multifunctionele locatie, waarvan de naam is afgeleid van regio Gelderland, staat bekend om haar concerten en andere grote evenementen. Grote international sterren hebben er al gestaan: van Prince tot Iron Maiden en Justin Bieber. Normaal gesproken is het stadion de thuishaven van voetbalploeg Vitesse, dat in de eredivisie actief is (hoogste voetbalcompetitie in Nederland). Het Gelredome is het mooiste theater van Nederland en behoort tot 1 van de modernste multifunctionele gebouwen die er in Europa zijn en is erg geschikt om een Amerikaanse Supercross in te organiseren:

  • De mogelijkheid om het dak binnen 25 minuten te openen of te sluiten.
  • De mogelijkheid om de voetbalvloer in 8 uur tijd uit het stadion te rijden.

Wanneer het veld uit het stadion is, zie je een lege arena met een grote benedenverdieping. Op de betonnenvloer zal een circuit aangelegd worden dat vergelijkbaar is met  de supercrossbanen die in Amerika gemaakt worden.

 

De deelnemerslijst moet nog compleet gemaakt worden maar zal binnenkort naar buiten worden gebracht. Een aantal Amerikaanse en Europese toprijders zullen het in het Gelredome tegen elkaar op gaan nemen. Het inschrijfformulier is binnenkort klaar en u kunt zich inschrijven via de website www.offroadproracing.it. Arnhem is een uniek evenement waar je Europees Kampioen Supercross kunt worden.

Op de website www.ticketmaster.nl kunt u de gewenste zitplaats kiezen. Er zijn verschillende mogelijkheden zodat iedereen een stoel naar keuze uit kan kiezen. Het is mogelijk om t/m 30 juli kaarten met korting te kopen. De prijs voor een kaartje voor een volwassene begint vanaf 29,90 euro.

Blijft op de hoogte:  #arnhemsx