Drukbezochte 60e KNMV 25+ Reünie


KNMV - 05 oktober, 2015

Partycentrum de Weistaar in Maarsbergen was vrijdag 2 oktober het toneel voor de 60e KNMV 25+ Reünie, voor KNMV-leden die 25 jaar of langer lid zijn van de KNMV. Het werd een bijzonder gezellige bijeenkomst waar men in een ontspannen sfeer met elkaar kon bijpraten en genieten van het programma.

Onder de aanwezigen was ook een prominente ‘Mystery guest’. Na het welkomstwoord van Simon Groen bleek dat oud-wereldkampioen 500cc (1982) Franco Uncini speciaal vanuit Italië was overgevlogen voor de reünie. Uncini onthulde een replica van zijn GP-motor en ging op het podium met Hans van Loozenoord in gesprek over zijn racecarrière. Tevens overhandigde de Italiaan aan race-organisator Jan Pol de Frans Schuddeboombokaal en was hij betrokken bij het in het zonnetje zetten van framebouwer Nico Bakker. Bakker is al meer dan 40 jaar actief in het vak en leverde tijdens ooit ook aan Uncini een frame. Na afloop van alle plichtplegingen nam Franco Uncini uitgebreid de tijd om met zijn fans in gesprek en op de foto te gaan. Toen bleek dat de replica ook rijklaar was vertrok de coureur, die tegenwoordig actief is als safety officer bij de FIM, voor een korte rit door de landelijke omgeving van Maarsbergen.

Na de lunch waren er twee interessante presentaties. Orthopedisch chirurg Gerrit Jan van Norel vertelde over zijn ervaringen met motorsporters en hoofd Opleidingen Arjan Everink hield een boeiend verhaal over de KNMV-opleidingen. Ook werden de jubilarissen van de motorbond gehuldigd, een gebeurtenis die voorheen tijdens de Districtsvergaderingen plaatsvond. Onder de jubilarissen bevond zich onder meer erelid Jan Koning die al maar liefst 70 jaar lid is van de KNMV.

Foto’s en video

Bekijk hier de foto’s en onderstaand de video van een geslaagde dag:

https://youtube.com/watch?v=mzoTdoXuavM%3Frel%3D0