Laatst bewerkt op: 1 maart, 2019

Hoe kan ik mijn licentie aanvragen?

Je kunt nu simpel en eenvoudig online jouw licentie regelen voor een reeks wedstrijden of een evenement. Download de KNMV-app en vraag je licentie aan. Jouw licentie verschijnt dan direct op jouw tablet of smartphone. Deze kun je dan bij elke wedstrijd of evenement laten zien. Doordat jouw licentie dan ook echt ín de app is gedownload, kun je die ook tonen in offline modus en op locaties met slechte of geen internetverbinding. Belangrijk hierbij is dat je de eerste keer wel moet inloggen op een plek waar internet is.

Niet gevonden wat je zocht?

Neem dan gerust contact met ons op. Heb je een dringende vraag? Dan kun je ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur bellen via 026 – 35 28 510.