Symposium Duurzaamheid & Innovatie

Motorrijden in het Nieuwe Tijdperk

Is elektrisch rijden de toekomst van het motorrijden of het einde van een tijdperk? Is het een fase of een blijvende oplossing? En wat voor innovatie mag je nog meer verwachten in de (nabije) toekomst?

Denk en discussieer mee tijdens de eerste editie van het Symposium Duurzaamheid & Innovatie tijdens MOTORbeurs Utrecht 2024.

  • Bekijk hieronder de aftermovie!
  • In 2025 willen we een tweede editie organiseren!

Aftermovie Symposium Duurzaamheid & Innovatie 2024

Over Symposium Duurzaamheid & Innovatie 2024

De Nederlandse industrie draait al jaren op basis van fossiele brandstoffen. Het kan niemand zijn ontgaan dat de CO2-uitstoot wereldwijd aangepakt moet worden. Elektrificatie van motoren lijkt daarom onvermijdelijk en dé weg naar een duurzame(re) industrie.

Is elektrisch rijden de toekomst van het motorrijden of het einde van een tijdperk? En wat voor innovatie mag je nog meer verwachten in de (nabije) toekomst?

KNMV en MOTORbeurs Utrecht slaan de handen ineen en stellen dit onderwerp, samen met diverse stemmen uit de motorindustrie, voor het eerst ter discussie tijdens het Symposium Duurzaamheid & Innovatie op 23 februari in Jaarbeurs Utrecht. Luister, debatteer mee en deel ook jouw inzichten met importeurs, brancheorganisaties, elektrische pioniers en andere voor- en tegenstanders van elektrisch motorrijden.

Symposium Duurzaamheid & Innovatie is een initiatief van: