Start jouw lidmaatschap

Beste motorrijder, bedankt dat jij lid bent geworden van de grootste motorrijdersvereniging van Nederland. Welkom bij de KNMV!

In het welkomstbericht dat je per e-mail ontvangen hebt, hebben wij al uitgelegd dat je nadat je lid bent worden óók nog jouw account moet registeren via de Mijn KNMV-omgeving. Dit is nodig om jouw gegevens in te kunnen zien in de Mijn KNMV-omgeving, maar ook om te kunnen inloggen in de KNMV-App. Deze werken allemaal met hetzelfde e-mailadres als waarmee je lid bent geworden.

Hieronder lees je stapsgewijs hoe de registratie werkt.

Is het registreren al gelukt en wil je weten hoe het de KNMV-app werkt? Scroll dan verder omlaag.

Registreren

Dat is simpel als je onderstaande vijf stappen doorloopt:

1: Ga naar mijn.knmv.nl en klik op de knop ‘Aanmelden + Registreren’.

2: Het inlogscherm verschijnt nu. Klik hier op ‘Registreer een nieuw account’. Vul verder nog GEEN gegevens in!

3: Vul nu enkel het e-mailadres in waarmee je in ons systeem staat (hetzelfde e-mailadres waarop je het welkomstbericht hebt ontvangen). Vul verder nog géén gegevens in, maar klik op ‘verificatiecode verzenden’.

4: Open nu je eigen e-mail waar de verificatiecode naartoe is gestuurd. Je vindt daar een e-mail met hierin de verificatiecode. Heb je niets ontvangen? Controleer dan even je spam-map of ongewenste e-mail. Vul nu enkel de verificatiecode in en klik op ‘Code verifiëren’. Vul nog géén verdere gegevens in.

5: Het e-mailadres is nu geverifieerd. Nu mogen de overige gegevens wel ingevuld worden. Kies een eigen wachtwoord en vul jouw voor- en achternaam in. Klik hierna op ‘Maken’ en jouw account is gereed voor gebruik.

Klaar! Vanaf nu kun je via mijn.knmv.nl inloggen en jouw lidmaatschap inzien én beheren. In deze omgeving kun je motortrainingen boeken bij het cursusaanbod, facturen inzien en jouw profiel bekijken/aanpassen.

Lukt het niet of gaat er iets fout? Bekijk dan de meeste gestelde vragen onderaan op deze pagina.

KNMV-app

De KNMV-app kun je downloaden via de App Store (Apple) of de Google Play Store (Android). Na het installeren geef je het e-mailadres op wat bij ons bekend is en het wachtwoord wat je hierboven bij het registreren hebt aangemaakt.

Het is aan te raden om de KNMV-app te installeren. In deze app kun je namelijk gemakkelijk de motorpechservice inschakelen op het moment dat je met pech langs de weg staat. Ook vind je hier het laatste nieuws van de KNMV, inspirerende verhalen van Motorrijders.nl en uiteraard alle ledenvoordelen waar je gebruik van kunt maken! Ook kun je gelijk jouw ledenpas en profiel inzien. Handig om even te controleren of alles juist staat.

Nogmaals bedankt!

We willen je graag nogmaals bedanken dat je lid bent geworden van de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging. We wensen je veel veilige kilometers op de motor en hopen je onderweg eens tegen te komen.  Als je nog vragen hebt kun je altijd contact met ons opnemen via e-mail, telefoon of onze sociale mediakanalen Facebook of Instagram.