Serviceteam

KNMV Verzekeringen

Het serviceteam van de KNMV Verzekeringen is telefonisch bereikbaar op 088 – 810 8132 (ma t/m vrij, 08:30 – 18:00) . Schade melden en/of gegevens wijzigen kan ook via de website van KNMV Verzekeringen.

KNMV Vereniging

Ons serviceteam staat voor je klaar als je vragen of wensen voor de KNMV hebt. Het Serviceteam is telefonisch bereikbaar op 026-352 8510 (ma t/m vr, 08:30 – 17:00). Uiteraard kun je ook gebruik maken van het contactformulier. Bij de medewerkers van het Serviceteam kun je terecht met alle soorten vragen.

Dit kan zijn op het gebied van sport, verkeer en veiligheid, toer en reizen of juridische kwesties.
Zij zorgen dat je antwoord krijgt en/of brengen je in contact met de persoon of instantie die jou verder kan helpen.

Wijzigingen

Het doorgeven van (adres)wijzigingen is mogelijk via de optie ‘Mijn KNMV‘ (aan de bovenzijde van dit scherm). Je kunt hiervoor ook contact opnemen met het Serviceteam. Als je vermeldt dat je verzekerd bent bij KNMV Verzekeringen te Noordwijk geven wij aan hen de wijziging eveneens door. Neem in geval van wijziging van je rekeningnummer even contact op met het Serviceteam.

Lidmaatschap KNMV

Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Bij tussentijds lid worden betaal je een evenredig bedrag vanaf de aanmeldingsdatum tot 31 december. Het lidmaatschap wordt jaarlijks automatisch verlengd. Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk (brief, fax of e-mail) vóór 1 november plaats te vinden. Klik hier om je aan te melden als lid.

Partnerlidmaatschap KNMV

Ben je zelf al lid, of je partner? Dan kun je op hetzelfde adres een partnerlidmaatschap aanvragen. Dit is goedkoper en biedt alle voordelen van het reguliere lidmaatschap. Alle informatie daarover vind je hier.

Wil je via automatische incasso betalen en profiteren van de korting, stuur dan vóór 1 november een mail naar serviceteam@knmv.nl om een zogeheten SEPA-formulier aan te vragen en vermeld in die mail jouw IBAN-rekeningnummer. Na ontvangst van je mail sturen wij je het betreffende formulier toe, die je vervolgens uiterlijk 15 november ondertekend retour dient te sturen.

Klik hier om een partnerlidmaatschap aan te vragen.