KNMV 2020 – Community

Tijdens de eerste bijeenkomsten, aan het begin van het 2020-traject, bleek al snel dat de behoefte bestaat om een online platform te creëren waar motorrijders elkaar kunnen vinden en kunnen samenwerken. De werkgroep ‘Community’ heeft dit concept verder uitgewerkt en kwam met het idee van platform waarop verschillende, ook commerciële, partijen welkom zijn.

In de overdracht aan de KNMV is een lijst met ruim 40 ideeën aangeleverd en is geadviseerd over de manier waarop het platform wordt opgericht. In de ontwikkeling is het van belang dat ook partijen van buiten de KNMV worden aangetrokken.

De werkgroep heeft al een succesvol voorbeeld van zo’n samenwerking afgegeven tijdens het Mega Motortreffen dat op 21 mei werd georganiseerd. Samen met MyRoute App en Motormaatje werden vanuit het hele land ritten gepland om als groepen naar Vijfhuizen te rijden. Feitelijk was het Mega Motortreffen de fysieke vertaling van de online wensen van de werkgroep Community.

De komende tijd worden partijen bij elkaar gebracht om te bekijken op welke manier de online community moet worden ontwikkeld.