VRO
Motortrainingen

Voortgezette rijopleiding op afgesloten terrein

De KNMV geeft al tientallen jaren Voortgezette Rijopleidingen (VRO) voor de motor op afgesloten oefencentra. Hier verbeter je jouw rijvaardigheid zonder dat je hoeft te denken aan andere weggebruikers. Een VRO-cursus is ideale manier om de vertrouwensband tussen jou en je motor te verbeteren.

  • Vaardiger worden met je motor
  • Oefenen op een afgesloten terrein
  • Werken aan je techniek

VRO 1

De VRO 1 is de basismotortraining om handiger te worden met je eigen motor. Je kunt een selectie maken uit acht oefeningen, waaronder remmen en bochten rijden.

Lees meer

VRO 2

In de VRO 2 ga je op een afgesloten terrein aan de slag met allerlei oefensituaties. Denk aan onder andere remmen in de bocht, bochten rijden en obstakels op het wegdek.

Lees meer

VRO Bochten

Voor motorrijders die optimaal willen leren sturen en remmen op hun eigen (sportieve) motor, is er de VRO Bochten.

Lees meer

VRO Allroad

Je hebt een Allroadmotor en je droomt van een verre reis, maar je durft nog niet op je zware motor op onverharde wegen te rijden? De KNMV-training VRO Allroad helpt je op weg om deze droom te verwezenlijken.

Lees meer

VRO Zijspan

De ervaren zijspanrijder hoef je niks uit te leggen, maar veel motorrijders denken: Zo’n zijspan, daar rij je toch zo mee de weg op? De praktijk is echter anders, en de KNMV biedt daarom een speciale VRO-zijspancursus.

Lees meer

Kennisbank opleidingen

Nieuws over onze opleidingen

Bekijk al het nieuws