what’s your challenge?

Welkom bij Riders Academy. Wij helpen je een nóg betere motorrijder te worden. Waar wil jij jezelf in verbeteren, wat is jouw uitdaging? Bekijk hieronder onze Motortrainingen en VRO’s!

  • Ervaren instructeurs
  • Voor elk niveau
  • Oefenen in realistische situaties

KNMV Motortrainingen

Met een motortraining van de KNMV leer je slim, tactisch, vlot en handig door het verkeer manoeuvreren én heb je een topdag met gelijkgestemden. Elke rijvaardigheidstraining vindt plaats op de openbare weg en heeft een hoge fun-factor. Je gaat gegarandeerd met een goed gevoel en een glimlach terug naar huis.

Check alle trainingen!

VRO Trainingen

De KNMV geeft al tientallen jaren Voortgezette Rijopleidingen (VRO) voor de motor op afgesloten oefencentra zoals het circuit van Lelystad. Hier verbeter je jouw rijvaardigheid zonder dat je hoeft te denken aan andere weggebruikers. Een VRO cursus is ideale manier om de vertrouwensband tussen jou en je motor te verbeteren.

Check alle VRO's!

European Motorcycle Training Quality Label

Het European Motorcycle Training Quality Label helpt motorrijders om de beste post-licentie trainingsprogramma’s in hun land te vinden. Het kwaliteitslabel wordt toegekend aan programma’s die worden geleverd door opleidingsscholen die een grondige en objectieve evaluatie hebben ondergaan. Dit helpt om ervoor te zorgen dat je enkel de allerbeste motortrainingen krijgt die beschikbaar is.

Kennisbank Opleidingen