KNMV
Vertrouwen na Ongeval

Ben je als motorrijder betrokken geraakt bij een ongeval? Na de motortraining Vertrouwen Na Ongeval neem je als motorrijder weer onbevangen en zelfverzekerd deel aan het verkeer.

Prijs op aanvraag

  • Programma op maat
  • Onbevangen terug in het verkeer
  • Begeleiding door specialist

Vind je zelfvertrouwen terug

In de afhandeling van een ongeval wordt vaak alleen gedacht aan schade aan de motor of directe letselschade. Maar welke impact heeft deze gebeurtenis op je zelfvertrouwen gehad? De KNMV beschikt over een groep zeer ervaren en speciaal opgeleide begeleiders die jou helpen bij een heropstap. Motorrijders in hart en ziel die zich volledig in jouw uitdaging kunnen inleven.

Heb je een vraag over deze training? Neem dan contact op met de afdeling Academie: opleidingen@knmv.nl of via 026-3528510.

Inhoud van de training

Om jouw belemmeringen na een ongeluk een halt toe te roepen en je angst beheersbaar te maken, heeft de KNMV een methode ontwikkeld die op jouw persoonlijke omstandigheden wordt aangepast. De begeleiding start daarom bij jou thuis aan de keukentafel. Onder het genot van een kop koffie bespreken we je situatie en maken we helder wat jouw ideale te bereiken doel is. Naar aanleiding van dit gesprek maken we een plan van aanpak en gaan we samen met jou aan de slag om hindernissen te overwinnen.

De VNO heeft dus geen vast programma. Dit is een bewuste keuze. Elke motorrijder heeft immers zijn/haar wensen en een beeld van de invulling van de dag. Onze docenten/coaches zijn hier speciaal op getraind en hebben alles bij zich om er een waardevolle dag van te maken.

De de kosten voor begeleiding om weer veilig en plezierig aan het verkeer deel te kunnen nemen worden steeds vaker op de tegenpartij verhaald. De  verzekeringsmaatschappij of een letselschade-expert kan je daarbij helpen.

Certificaat

Met het certificaat van deelname van deze training krijg je korting op je KNMV Motorverzekering! Heb je je motor verzekerd bij een andere partij? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Locatie

Deze training geven we bij jou in de buurt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Arjan Everink, Hoofd Opleidingen en Verkeer van de KNMV:

“Regelmatig wordt er aan mij gevraagd waarom ik motor rijdt. Eerlijk gezegd kan ik het niet echt verklaren. Het zit in je bloed en je genen. Maar wat als dit verstoord wordt door een gebeurtenis die je niet kunt verklaren of je voor je gevoel niet had kunnen voorkomen? Ik en mijn collega’s staan voor je klaar om je weer op de motor te helpen, zodat je weer met volle teugen van je passie kan genieten.”

Voorwaarden

Om een veilige trainingen te kunnen geven, stelt de KNMV een aantal voorwaarden aan jou en je motorfiets om deel te kunnen nemen. In de cursusvoorwaarden lees je ook meer over de annuleringskosten.

Lees meer

KNMV Vertrouwen na Ongeval Review

Review beoordelingen
1 Review

Ik ben er de motorrijder door geworden die ik eigenlijk al jaren had willen zijn! - Door: Bert van Weert

+Persoonlijke en individuele lesstof

+Zeer ervaren en geduldige instructeur

+Herwinnen van vertrouwen op de motor

-Ietwat prijzig, maar een uitstekende investering

Ben ooit een keer onderuit gegaan in een bocht. Het zorgde ervoor dat ik inhield. Terwijl bochten rijden nu juist een van de leukste onderdelen van het motorrrijden zou moeten zijn, genoot ik er niet van. In een dag bracht Dries Hop theorie en praktijk bij elkaar. Een heerlijke dag rijden, waarbij hij me de geheimen van het tegensturen, de apex, de lichaamshouding en het vooruitkijken bijbracht. Ik hoor zijn stem in gedachten nog elke keer op mijn oor als ik rijd. Ik kan dit echt elke motorrijder aanbevelen. Dit zijn zaken die je bij het CBS niet leert en nergens in boekjes leest. Ik ben blij dat Dries zijn ervaring met me heeft willen delen. Ik ben er de motorrijder door geworden die ik al jaren had willen zijn!


Bekijk alle reviews