Actietarief Drenthe

 

Wil jij weten of deze training voor jou interessant is? Lees dan eerst wat de KNMV Risico Herkennen precies inhoudt.

Fikse korting

Provincie Drenthe vindt de training Risico Herkennen van de KNMV bijzonder waardevol. Daarom bieden zij haar inwoners een fikse korting op het cursusgeld. In plaats van € 250,- betalen zij daarom slechts € 50,-*. Bovendien levert deelname bij diverse verzekeringsmaatschappijen nog eens premiekorting op!

*LET OP: de korting wordt na inschrijving handmatig toegepast op de factuur.

Locaties en tijd

De KNMV Risico Herkennen wordt gegeven op diverse locaties in het land. Speciaal voor Drenthe zijn er extra locaties aan toegevoegd. Uiteraard mag je jezelf ook op een van de andere cursuslocaties inschrijven.
De cursusdag start om 8.15 uur en is om ongeveer 16.30 uur afgelopen.

 • Wegrestaurant ‘De Raket’ in Rogat.
 • Verkeersschool Nijland in Nieuw-Dordrecht.
 • DIBO opleidingscentrum in Emmen.

Inwoner van Drenthe Noord?

De KNMV Risico Herkennen is zo populair in jouw regio dat alle beschikbare plaatsen mede mogelijk gemaakt door de subsidie van de provincie en gemeentes Aa en Hunze, Assen, Noordenveld & Tynaarlo, voor 2019 helaas al zijn volgeboekt.

Certificaat

Uiteraard ontvang je een certificaat van deelname. Na afloop van de cursus sturen we je deze per e-mail toe. Je kunt dan zelf beslissen of je het certificaat wilt printen en/of gelijk digitaal wilt doorsturen naar je motorverzekeraar om extra korting aan te vragen. Wie zijn motor bij KNMV Verzekeringen heeft ondergebracht, krijgt na het volgen van deze cursus gedurende vijf jaren een premieverlaging van 10 procent!

Prijzen

 • KNMV-leden € 225,-
 • Niet-leden € 250,-

Service

 • Uw motor extra verzekeren is niet direct noodzakelijk. De praktijkritten zijn in het normale verkeer op de openbare weg. Er is dus geen verhoogd risico.
 • Mocht je onverhoopt niet kunnen deelnemen of wil je de cursus verzetten dan gelden de volgende regels:
   Bij annuleren of verzetten van de cursus tot 4 weken voor aanvang is € 20,00 verschuldigd.
   Bij annuleren of verzetten tussen 4 en 1 week voor aanvang van de cursus is 50% van het totale cursusgeld (dus inclusief subsidiebedrag) verschuldigd.
   Bij annuleren of verzetten binnen 1 week voor aanvang van de cursus is geen restitutie mogelijk en is het gehele cursusgeld (dus inclusief subsidiebedrag) verschuldigd.
   Heb je een vervanger, worden er geen extra kosten in rekening gebracht. Geef dan wel voorafgaand aan de cursus de gegevens aan ons door.
 • Afkoop annuleringskosten € 12,50 (zie voorwaarden).
 • Duopassagier niet mogelijk.
 • Lunch inbegrepen.

Inschrijven

Schrijf je in via de cursuskalender. Let op dat je kiest voor de datum van jouw voorkeur.