KNMV
Motortrainingen

Zelfverzekerd op de motor met een motortraining van de KNMV

Met een motortraining van de KNMV leer je slim, tactisch, vlot en handig door het verkeer manoeuvreren én heb je een topdag met gelijkgestemden. Elke rijvaardigheidstraining vindt plaats op de openbare weg en heeft een hoge fun-factor. Je gaat gegarandeerd met een goed gevoel en een glimlach terug naar huis.

  • Ervaren instructeurs
  • Voor elk niveau een motorcursus
  • Oefenen in realistische situaties

Beter door de Bocht

In de bochtentraining Beter door de Bocht leer jij als motorrijder in één dag hoe je de perfecte bocht rijdt. Maak je klaar voor theorie over bochtentechniek, video-opnames van jouw vorderingen en natuurlijk heel veel bochten rijden!

Bekijk training

Slim in het Verkeer

Wil jij nog soepeler en vooral ook slimmer door het dagelijkse verkeer rijden? Kijken, kiezen, remmen, accelereren, uitwijken: alle onderdelen waar je als motorrijder mee te maken krijgt komen tijdens deze training aan bod.

Bekijk training

Risico Herkennen

Als motorrijder ben je nu eenmaal een kwetsbare verkeersdeelnemer. Het is goed je hiervan bewust te zijn. De KNMV-training Risico Herkennen is een theoretische en praktische training die ingaat op de knelpunten die vaak de oorzaak van een motorongeval zijn.

Bekijk training

Groep en Bochten

Ga je regelmatig met een groep vrienden op pad? Dan weet je dat motorrijden in een groep een aantal uitdagingen kent. In deze training leer je alles over bochten rijden, waarbij er extra aandacht is voor het rijden in een groep.

Bekijk training

Vertrouwen na Ongeval

Ben je als motorrijder betrokken geraakt bij een ongeval? Na de motortraining Vertrouwen Na Ongeval neem je als motorrijder weer onbevangen en zelfverzekerd deel aan het verkeer.

Bekijk training

Risico Bromfiets

In deze training leer jij als brommer- of scooterrijder alle voordelen van je tweewieler benutten terwijl je veilig op je bestemming aankomt.

Bekijk Training

Technische Cursus

In deze cursus van zes avonden leer je de basis voor het zelf onderhouden van je motor: het vervangen van remblokken, spannen van de ketting en het verrichten van kleine reparaties.

Bekijk training

Kennisbank opleidingen

Actueel

Bekijk al het nieuws