Beroepsverkeersregelaar

Na deze opleiding gevolgd te hebben, krijg je meer vertrouwen van wegbeheerders in Nederland. Verkeersregelaars die deze opleiding hebben gevolgd komen beter aan werk en worden serieus genomen door opdrachtgevers en wegbeheerders.

  • Aantal deelnemers theorie: minimaal 4, maximaal 8 deelnemers
  • Aantal deelnemers praktijk: minimaal 4, maximaal 8 deelnemers
  • Prijs p.p. € 575,-, btw 0% erkenning beroepsopleiding

Samen in één klas

Je volgt zowel klassikale- als praktijklessen in de opleiding tot verkeersregelaar. De opleiding bestaat uit 3 dagen. Deze zijn uitgesplitst in één theoriedag van zeven lesuren en twee praktijkdagen die van 09.00 tot 16.00 uur duren.

Onze gastdocenten van NeVeTe hebben een professioneel programma ontwikkeld, dat jou in drie dagen vertelt met welke veiligheidseisen je te maken hebt als verkeersregelaar. De bedoeling is natuurlijk dat opdrachtgevers je sneller boeken en meer vertrouwen in jou hebben dan een ander. Als verkeersregelaar voel jij je comfortabel en heb je een groot gevoel van veiligheid.

In de les

De lessen starten om 09.00 uur met een voorstelrondje. Waar kom je vandaan en wat heb je nodig om zo goed mogelijk voorbereid te zijn voor het examen tot beroepsverkeersregelaar?

Benodigdheden zoals schrijfmateriaal en kladbokken krijg je uitgereikt. Maar we voorzien je ook van een opgebouwd lesprogramma dat je alles vertelt over de opleiding tot beroepsverkeersregelaar. Tussendoor toetsen wij deze lesstof. Met een uitstekende powerpointpresentatie geven wij een duidelijk inzicht in de regelgeving en richtlijnen. Wij zorgen voor de juiste materialen, jij hoeft alleen maar goede zin mee te nemen!

Je kunt verkeersregelaarskleding bij de docent bestellen. Wil je dit niet, dan nemen wij ook verkeersregelaarskleding mee die je tijdens de opleiding in bruikleen krijgt. We hebben ook alle andere benodigdheden in bruikleen beschikbaar – behalve dan de verkeersregelaarsfluit. Je zal begrijpen dat je deze vanwege de hygiëne na de opleiding mag houden!