Clubtoercompetitie

 

Tientallen motorclubs rijden elk seizoen tientallen toertochten. Een van deze clubs wint de Clubtoercompetitie! De prijs: Een cheque ter waarde van € 350,- en natuurlijk eeuwige roem.

Hoe werkt de KNMV Clubtoercompetitie?

Als je als clublid meedoet aan evenementen op de KNMV Toerkalender verzamel je punten voor je club, ook als je geen lid bent van de KNMV. De club die aan het einde van het seizoen de meeste punten heeft, wint de Clubtoercompetitie.

Alle evenementen die op de KNMV Toerkalender staan tellen mee, met uitzondering van de toerhuldiging en de districtstoerkalendervergaderingen. Alle clubs die lid zijn van de KNMV kunnen meedoen.

De club vult een zogenaamde ’turflijst’ in en stuurt deze naar de afdeling Toeren, die alle gegevens verwerkt. Turflijst 2020 clubtoercompetitie

Inschrijven toertocht

Download het KNMV Toerdeelnameformulier en vul deze thuis al in via je computer. Op die manier verloopt de inschrijving ter plaatse sneller en is alles duidelijk leesbaar. Daardoor gaan er geen punten verloren in de KNMV Clubtoercompetitie!

Hoe worden de punten toegekend?

  • Deelname aan eendaags evenement: 20 punten
  • Deelname aan meerdaags evenement: 30 punten
  • Deelname aan besloten evenement: 10 punten
  • Deelname aan avonddrie- of avondvierdaagse: 20 punten
    Tijdens de avonddrie- of avondvierdaagse krijg je punten voor elke avond dat je meedoet, behalve voor de avond die door je eigen club wordt georganiseerd.

Hoe zorg ik dat mijn club punten krijgt?

Bij het inschrijven voor een evenement, vul je op het inschrijfformulier – naast je persoonlijke gegevens – ook de naam en het clubnummer van jouw vereniging in. De organiserende club maakt dan een overzicht van alle deelnemers per club. Deze gegevens worden vervolgens verzameld en per e-mail of post naar het KNMV Bondsbureau gestuurd.

Hoe organiseer ik een toertocht?

De KNMV heeft een aantal adviezen voor het organiseren van een toertocht. Klik hier om ze te downloaden.

Hoe meld ik een toertocht aan?

Alle clubs die lid zijn van de KNMV krijgen voor de toerritten 2020 een inlog met wachtwoord voor de KNMV website.  Op de KNMV website kan de club dan inloggen en via een formulier een toerrit aanmelden voor de KNMV Toerkalender. Dit vindt plaats eind oktober 2019. Daarover worden clubs per email geïnformeerd. Heeft u vragen, neem dan contact op met ons Serviceteam.

Motorclub aanmelden voor Clubtoercompetitie?

Neemt een clublid deel aan een evenement op de KNMV-toerkalender, dan doet de club automatisch mee aan de KNMV Clubtoercompetitie. Voorwaarde is wel dat de club lid moet zijn van de KNMV.