KNMV Reizen

Van Clervaux tot Marrakech, ga met ons mee op avontuur!

In verband met de coronamaatregelen staan er op dit moment geen reizen gepland. Zodra er meer informatie komt over de reizen voor 2021 communiceren wij dit.

Met KNMV Reizen gaan we al tientallen jaren samen met onze leden op reis naar de meest bijzondere bestemmingen. Van een lang weekend weg door de bochtige Eiffel tot ruim twee weken op ontdekkingstocht door warm en exotisch Marokko.

Voor 2020 verzorgt Horizon Motor Reizen voor ons weer alle groepsreizen, bestemmingen door heel Europa én daar buiten. Voor iedere motorrijder een passende reis. Allemaal onder leiding van reisbegeleiders opgeleid door de KNMV. Ervaar het zelf en ga met ons mee!

3 t/m 5 april: KNMV Openingstoer Pfälzerland (3 dagen)

De KNMV Openingstoer 2020 gaat naar het Pfälzerland in Duitsland. Ontdek het prachtige Pfzälzerwald en de Vogezen vanuit een vier sterren themahotel in Saarbrücken. Geniet van de heldere riviertjes, blauwe meren en prachtige bossen in deze twee fantastische natuurgebieden. Vanaf 229 euro.

Ontdek nu

4 t/m 18 april: KNMV Groepsreis Marokko (15 dagen)

Ga mee met de KNMV Groepsreis Marokko en maak de motorreis van je leven! Twee weken lang ontdekken we de geheimen van dit prachtige Noord-Afrikaanse land. Zon, zee, bergen, watervallen, maar ook prachtige markten. En natuurlijk bezoeken we de vier koningssteden Fes, Marrakesh, Meknes en Rabat. Vanaf 2.999 euro.

Ontdek nu

17 t/m 19 april: KNMV Kennismakingstoer I Eiffel (3 dagen)

De KNMV Kennismakingstoer brengt je naar de prachtige Eiffel, niet ver over grens. Krijg tal van tips and tricks, terwijl je drie dagen lang geniet van het heuvelachtige en vulkanische landschap, de heerlijke bochten en het uitstekende asfalt. Een perfecte trip voor beginnende motorrijders en heropstappers. Vanaf 259 euro.

Ontdek nu

14 t/m 20 juni: KNMV Midweektoer Vorarlberg (7 dagen)

Ontdek dertig fantastische bergpassen in vier landen tijdens de KNMV Midweektoer Vorarlberg. Van de Silvrettapas tot de Fernpas en de Reschenpas tot de Stelviopas. Overnachtingen in luxueuze hotels, uitgebreide ontbijtbuffetten en heerlijke diners. Vanaf 799 euro.

Ontdek nu

29 augustus t/m 4 september: KNMV Dirty Roads (7 dagen)

Zoek het avontuur met KNMV Dirty Roads motorreis. We zoeken de mooiste onverharde en verharde bergpassen op in het grensgebied van Frankrijk en Italië. De routes zijn geschikt voor de zwaardere allroad motoren, zonder speciale noppenbanden. Vanaf 699 euro.

Ontdek nu

30 augustus t/m 4 september: KNMV Seefeld in Tirol Groepsreis (6 dagen)

De KNMV Seefeld in Tirol Groepsreis brengt je over prachtige bergpassen in Duitsland, Oostenrijk en Italië. Vanuit Seefeld rijden we dagelijks een mooie toer die ons langs kastelen, watervallen en bergtoppen met prachtige uitzichten brengen. Vanaf 679 euro.

Ontdek nu

25 t/m 27 september: KNMV Kennismakingstoer Eiffel II (3 dagen)

Ontdek het land van de duizend bergen tijdens de KNMV Kennismakingstoer in de Eiffel. Dit prachtige gebied ligt op slechts enkele uren rijden van Utrecht. Maak kennis met het rijden in de bergen en krijg onderweg veel tips. Geniet van de prachtige uitzichten en het bijzondere vulkanische landschap. Vanaf 259 euro.

Ontdek nu

9 t/m 11 oktober: KNMV Herfsttintentoer Sauerland (3 dagen)

Geniet van de herfstkleuren tijdens de KNMV Herfsttintentoer in het Sauerland. Uitgestrekte bossen, talloze heuvels met toppen tot ruim achthonderd meter, stijle hellingen en spectaculaire haarspeldbochten. Sauerland is de perfecte plek voor een korte motorreis. Vanaf 229 euro.

Ontdek nu

Voor jou uitgelicht

Motorrijden

Dé Noordelijke Motorbeurs

Dé Noordelijke Motorbeurs is een jaarlijks terugkerend evenement en vindt plaats in het derde weekend van januari. Het motorseizoen start in Assen met de 1e motorbeurs van het nieuwe jaar: Dé Noordelijke Motorbeurs! De motorbeurs is gestart in 1996 en is een jaarlijks terugkerend evenement. Het evenement is inmiddels uitgegroeid tot één van de grotere […]

Lees meer
Motorsport

Streek/NK Motocross Varsseveld

Varsseveld 14-10 AR Varsseveld14-10 - NK Motocross - Tijdschema...

Lees meer

DAAROM, MET DE KNMV OP REIS!

Samen met onze reisbegeleiders letten we niet alleen op mooie routes, maar we zorgen ervoor dat jij ontspannen en ontzorgd kunt genieten van een welverdiende vakantie.

  • Uitstekende reisbegeleiding.
  • Optimale bochten per kilometer verhouding.
  • Alleen maar goede hotels.
  • GPS-bestanden voor je navigatie.
  • Geen gejaag, maar lekker ontspannen.

KNMV Klaar voor de Rit

Wil jij voor het eerst met een groepje motorrijders op vakantie? Dan is de KNMV Klaar voor de Rit de perfecte voorbereiding voor je trip. Je leert rijden in groepen én je oefent met navigatiesystemen voor de motor.

Meer informatie

VRO Allroad

Ben jij in voor een verre reis? Een avontuur buiten de gebaande paden? Dan is de VRO Allroad de perfecte manier om je voor te bereiden op offroad rijden met je wegmotor. Leuk, leerzaam, maar ook een dag vol fun!

Meer informatie