KNMV Reizen

Van Clervaux tot Marrakech, ga met ons mee op avontuur!

Juist nu we allemaal moeten omgaan met de realiteit van dit moment, kijken we óók graag vooruit naar betere tijden. Onze reispartner Horizon Motor Reizen heeft ook in 2021 data en reizen gepland staan.

Met KNMV Reizen gaan we al tientallen jaren samen met onze leden op reis naar de meest bijzondere bestemmingen. Van een lang weekend weg door de bochtige Eiffel tot ruim twee weken op ontdekkingstocht door warm en exotisch Marokko of een “dirty road” in Frankrijk en Italië.

Voor 2021 verzorgt Horizon Motor Reizen voor ons weer alle groepsreizen, bestemmingen door heel Europa én daar buiten. Voor iedere motorrijder een passende reis. Allemaal onder leiding van reisbegeleiders opgeleid door de KNMV. Ervaar het zelf en ga met ons mee!

13 t/m 19 juni: Midweek Toer Middelgebergte Vogezen (7 dagen)

Deze reis is alles vind je in het middelgebergte van de Vogezen waar de cols en ballons tot boven de 1.000m gaan. Toch zijn er nog velen niet geweest en kennen deze regio niet. Het is er heerlijk sturen in een zeer bochtenrijk gebied. De mooie uitzichten vanaf deze cols volgen elkaar met regelmaat op en de bijzonder ronde bergentoppen (ballons) zijn typerend voor de Vogezen. Vanaf 769 euro.

Ontdek nu

29 augustus t/m 4 september: Dirty Roads (7 dagen)

Zoek het avontuur met Dirty Roads motorreis. We zoeken de mooiste onverharde en verharde bergpassen op in het grensgebied van Frankrijk en Italië. De routes zijn geschikt voor de zwaardere allroad motoren, zonder speciale noppenbanden. Vanaf 899 euro.

Ontdek nu

11 september t/m 19 september: 50 - Passen Tour (9 dagen)

Negen dagen, veel hoogte meters, veel bochten, veel kilometers, veel plezier! Met een start in de Vogezen, door de Doubs en zo de Zwitserse Alpen in. Vanuit Zwitserland doorsteken naar de Dolomieten, een extra ronde rijden en weer terug via de Oostenrijkse Alpen, Zwarte Woud, Pfalzerland, Moezel en Eifel. Een complete reis in negen dagen voor de motorrijder die van een uitdaging houdt. De lange dagroutes zijn intensief en schitterend om te rijden. Zit je graag wat langer in het zadel en rijd je het liefst zoveel mogelijk bochten? Dan past deze reis bij jou! Vanaf 999 euro.

Ontdek nu

24 t/m 26 september: Kennismakingstoer Eiffel II (3 dagen)

Ontdek het land van de duizend bergen tijdens de Kennismakingstoer in de Eiffel. Dit prachtige gebied ligt op slechts enkele uren rijden van Utrecht. Maak kennis met het rijden in de bergen en krijg onderweg veel tips. Geniet van de prachtige uitzichten en het bijzondere vulkanische landschap. Vanaf 269 euro.

Ontdek nu

8 t/m 10 oktober: Herfsttintentoer Sauerland (3 dagen)

Geniet van de herfstkleuren tijdens de Herfsttintentoer in het Sauerland. Uitgestrekte bossen, talloze heuvels met toppen tot ruim achthonderd meter, stijle hellingen en spectaculaire haarspeldbochten. Sauerland is de perfecte plek voor een korte motorreis. Vanaf 259 euro.

Ontdek nu

Voor jou uitgelicht

Motorsport

WK Zijspan, ONK Quad Masters en NK Zijspan Motocross Oss

 

Lees meer
Motorsport

Enduro sprint Oirschot

Endurosprint voor KNMV licentiehouders met een enduro-, offroad- of rallylicentie. Aantal deelnemers per dag is max 60 rijders, voorinschrijving verplicht via de inschrijflink.

Lees meer

DAAROM, MET DE KNMV REISBEGELEIDERS OP REIS!

Samen met onze reisbegeleiders letten we niet alleen op mooie routes, maar we zorgen ervoor dat jij ontspannen en ontzorgd kunt genieten van een welverdiende vakantie.

  • Uitstekende reisbegeleiding.
  • Optimale bochten per kilometer verhouding.
  • Alleen maar goede hotels.
  • GPS-bestanden voor je navigatie.
  • Geen gejaag, maar lekker ontspannen.

KNMV Klaar voor de Rit

Wil jij voor het eerst met een groepje motorrijders op vakantie? Dan is de KNMV Klaar voor de Rit de perfecte voorbereiding voor je trip. Je leert rijden in groepen én je oefent met navigatiesystemen voor de motor.

Meer informatie

VRO Allroad

Ben jij in voor een verre reis? Een avontuur buiten de gebaande paden? Dan is de VRO Allroad de perfecte manier om je voor te bereiden op offroad rijden met je wegmotor. Leuk, leerzaam, maar ook een dag vol fun!

Meer informatie