KNMV Reizen

Van Clervaux tot Marrakech, ga met ons mee op avontuur!

Al tientallen jaren gaan we samen met onze leden op reis naar de meest bijzondere bestemmingen. Van een lang weekend weg door het bochtige Sauerland tot ruim twee weken op ontdekkingstocht door warm en exotisch Marokko.

Voor 2019 verzorgt Horizon Motor Reizen voor ons weer alle groepsreizen, bestemmingen door heel Europa én daar buiten. Voor iedere motorrijder een passende reis. Allemaal onder leiding van reisbegeleiders opgeleid door de KNMV. Ervaar het zelf en ga met ons mee!

 

Op dit moment zit het reisseizoen erop. Binnenkort maken wij de nieuwe reizen voor het jaar 2020 bekend.

Deze reizen heb je dit jaar gemist

11 t/m 13 oktober: KNMV Herfsttintentoer (3 dagen), Eiffel

Op een kleine drie uur rijden van Utrecht bevind je je in een compleet andere wereld: de Eiffel. Met de KNMV Herfsttintentoer maak je er kennis met de prachtige natuur van het laaggebergte.

Het is oktober en de groene kleuren hebben plaatsgemaakt voor warme herfsttinten. Vanuit hotel Hüllen in Barweiler hebben we enkele schitterende routes uitgezet. Uitdagende bochten, prachtige uitzichten, heerlijke wegen en tal van gezellige dorpjes doe je aan. Je rijdt naar de Vulkaaneifel en komt bij het mythische circuit de Nürburgring.

Je verblijft twee nachten in hotel Hüllen, inclusief ontbijtbuffetten en diners. Dit hotel is volledig gericht op motorrijders. Zo kan jouw motor ’s nachts in de garage staan. Maar ook het interieur maakt duidelijk dat de eigenaren zelf enorme motorliefhebbers zijn. Geniet op het terras van de laatste zonnestralen en maak het je ’s avonds gezellig in de bar van het hotel.

Deelname aan de KNMV Herfsttintentoer is vanaf 199 euro, inclusief Nederlandse reisbegeleiding.

Lees meer

30 augustus t/m 1 september: KNMV-kennismakingstoer II (3 dagen)

Wil je graag een meerdaagse motorreis in een groep door bergachtig gebied maken, maar heb je nog niet veel ervaring? Meld je nu aan voor de KNMV kennismakingstoer. In samenwerking met Horizon Motor Reizen trekken we drie dagen door het prachtige Sauerland. De andere deelnemers hebben net zo veel ervaring als jij.

Lees meer

1 t/m 7 september: KNMV Dirty Roads (7 dagen)

Met de KNMV Dirty Roads motorreis ga je op zoek naar avontuur. Tijdens deze zevendaagse toer, georganiseerd door de KNMV in samenwerking met Horizon Motor Reizen, rijd je over de mooiste verharde en onverharde bergpassen op de grens van Frankrijk en Italië.

Lees meer

15 t/m 20 september: KNMV Seefeld in Tirol toer (6 dagen)

Middeleeuwse kastelen, watervallen en bergtoppen die je de mooiste uitzichten bieden. De zesdaagse KNMV Seefeld in Tirol motorreis laat je de mooiste plekjes van de Alpen in Oostenrijk, Italië en Duitsland ontdekken.

Lees meer

5 t/m 7 april: KNMV-openingstoer naar Westerwald, Duitsland (3 dagen) VOLGEBOEKT

Een motorreis in het Duitse Westerwald, dat is een tocht door een laaggebergte met prachtige bossen, kabbelende beekjes en heldere meren. Het gebied ligt tussen Keulen en Frankfurt en telt nog tal van prachtige boerendorpjes. Meld je nu aan voor de eerste KNMV toer van het seizoen.

Lees meer

26 t/m 28 april: KNMV-kennismakingstoer I (3 dagen) VOLGEBOEKT

Wil jij graag eens een motorreis maken in de bergen, maar ben je geen doorgewinterde motorrijder? Dan is deze Kennismakingstoer van de KNMV in samenwerking met Horizon Motor Reizen precies iets voor jou! Drie dagen lang trek je met een groep motorrijders, die net als jij nog niet zo veel ervaring hebben, door het prachtige Sauerland.

Lees meer

2 t/m 8 juni: KNMV-midweektoer, Dolomieten (7 dagen) VOLGEBOEKT

Trek er een week op uit tijdens de KNMV-midweektoer. Via Duitsland rijden we naar Noord-Italië, waar prachtige dagtochten op ons staan te wachten door de Dolomieten. We passeren tal van historische bergpassen, zoals de Passo di Grappa. Bij mooi weer heb je hier uitzicht op Venetië.

Lees meer

Voor jou uitgelicht

Toerhuldiging 2018

Schrijf je in! Voor de toerhuldiging gaan we dit jaar naar een nieuwe locatie, Papendal. In deze bosrijke omgeving zal in 2020 het nieuwe kantoor van de KNMV gehuisvest zijn. Op deze locatie hebben we de beschikking over een mooie ruimte om de toerwinnaars te huldigen. Inschrijven voor deze toerhuldiging is verplicht zodat we ons programma […]

Lees meer
Motorsport

Streek/NK Motocross Varsseveld

Varsseveld 14-10 AR Varsseveld14-10 - NK Motocross - Tijdschema...

Lees meer

DAAROM, MET DE KNMV OP REIS!

Samen met onze reisbegeleiders letten we niet alleen op mooie routes, maar we zorgen ervoor dat jij ontspannen en ontzorgd kunt genieten van een welverdiende vakantie.

  • Uitstekende reisbegeleiding.
  • Optimale bochten per kilometer verhouding.
  • Alleen maar goede hotels.
  • GPS-bestanden voor je navigatie.
  • Geen gejaag, maar lekker ontspannen.

KNMV Klaar voor de Rit

Wil jij voor het eerst met een groepje motorrijders op vakantie? Dan is de KNMV Klaar voor de Rit de perfecte voorbereiding voor je trip. Je leert rijden in groepen én je oefent met navigatiesystemen voor de motor.

Meer informatie

VRO Allroad

Ben jij in voor een verre reis? Een avontuur buiten de gebaande paden? Dan is de VRO Allroad de perfecte manier om je voor te bereiden op offroad rijden met je wegmotor. Leuk, leerzaam, maar ook een dag vol fun!

Meer informatie