KNMV Reizen

Van Clervaux tot Marrakech, ga met ons mee op avontuur!

Al tientallen jaren gaan we samen met onze leden op reis naar de meest bijzondere bestemmingen. Van een lang weekend weg door het bochtige Sauerland tot ruim twee weken op ontdekkingstocht door warm en exotisch Marokko. In 2018 bieden we, samen met Horizon Motor Reizen, bestemmingen door heel Europa én daar buiten. Voor iedere motorrijder een passende reis. Ga je met ons mee?

Dit zijn in 2018 onze bestemmingen:

Voor jou uitgelicht

Motorsport

ONK Enduro Zelhem

ONK enduro Zelhem 27-10-2018 Op vrijdagavond 26/10 a.s. kan je met de enduromotor naar Zelhem komen voor een nieuwe barcodesticker, helmsticker en/of geluid meten. De KNMV Technisch officials zijn van 19.00 tot 20.00 uur aanwezig.

Lees meer
Motorsport

ONK Enduro Harfsen

Hier vind je het aanvullend reglement ONK Enduro Harfsen. ONK enduro Harfsen 20-10-2018 Op vrijdagavond 19/10 a.s. kan je met de enduromotor naar Harfsen komen voor een nieuwe barcodesticker, helmsticker en/of geluid meten. De KNMV Technisch officials zijn van 19.00 tot 20.00 uur aanwezig.

Lees meer

Komende motorreizen

DAAROM, MET DE KNMV OP REIS!

Samen met onze reisbegeleiders letten we niet alleen op mooie routes, maar we zorgen ervoor dat jij ontspannen en ontzorgd kunt genieten van een welverdiende vakantie.

  • Uitstekende reisbegeleiding.
  • Optimale bochten per kilometer verhouding.
  • Alleen maar goede hotels.
  • GPS-bestanden voor je navigatie.
  • Geen gejaag, maar lekker ontspannen.

KNMV Klaar voor de Rit

Wil jij voor het eerst met een groepje motorrijders op vakantie? Dan is de KNMV Klaar voor de Rit de perfecte voorbereiding voor je trip. Je leert rijden in groepen én je oefent met navigatiesystemen voor de motor.

Meer informatie

VRO Allroad

Ben jij in voor een verre reis? Een avontuur buiten de gebaande paden? Dan is de VRO Allroad de perfecte manier om je voor te bereiden op offroad rijden met je wegmotor. Leuk, leerzaam, maar ook een dag vol fun!

Meer informatie