KNMV Reizen

Van Clervaux tot Marrakech, ga met ons mee op avontuur!

Al tientallen jaren gaan we samen met onze leden op reis naar de meest bijzondere bestemmingen. Van een lang weekend weg door het bochtige Sauerland tot ruim twee weken op ontdekkingstocht door warm en exotisch Marokko.

Voor 2019 verzorgt Horizon Motor Reizen voor ons weer alle groepsreizen, bestemmingen door heel Europa én daar buiten. Voor iedere motorrijder een passende reis. Allemaal onder leiding van reisbegeleiders opgeleid door de KNMV. Ervaar het zelf en ga met ons mee!

Dit zijn onze bestemmingen voor 2019:

Van 5 t/m 7 april 2019 vindt de KNMV Instructeurstoer – dwars door de Eifel – plaats. Voor meer informatie over de reis, neem contact op met Arjan Everink via opleidingen@knmv.nl.

Voor jou uitgelicht

Motorsport

ONK Motocross Marum

Marum 27-04 – ONK Motocross – AR Marum 27-04 – ONK Motocross – Tijdschema

Lees meer
Motorsport

ONK Motocross Lelystad

Lelystad 28-04 - ONK Motocross - AR Lelystad 28-04 - ONK Motocross - Tijdschema (versie 24-4)...

Lees meer

Komende motorreizen

DAAROM, MET DE KNMV OP REIS!

Samen met onze reisbegeleiders letten we niet alleen op mooie routes, maar we zorgen ervoor dat jij ontspannen en ontzorgd kunt genieten van een welverdiende vakantie.

  • Uitstekende reisbegeleiding.
  • Optimale bochten per kilometer verhouding.
  • Alleen maar goede hotels.
  • GPS-bestanden voor je navigatie.
  • Geen gejaag, maar lekker ontspannen.

KNMV Klaar voor de Rit

Wil jij voor het eerst met een groepje motorrijders op vakantie? Dan is de KNMV Klaar voor de Rit de perfecte voorbereiding voor je trip. Je leert rijden in groepen én je oefent met navigatiesystemen voor de motor.

Meer informatie

VRO Allroad

Ben jij in voor een verre reis? Een avontuur buiten de gebaande paden? Dan is de VRO Allroad de perfecte manier om je voor te bereiden op offroad rijden met je wegmotor. Leuk, leerzaam, maar ook een dag vol fun!

Meer informatie