Pechhulp motor

De gratis KNMV Motorpechservice geeft recht op hulp bij pech met de motor in Nederland, inclusief woonplaats!

Zorgeloos naar het buitenland

Bij de KNMV kun je voor de motor tegen betaling aanvullende modules afsluiten voor hulp in het buitenland:

  • KNMV Motorpechservice motor Europa (excl. Nederland): € 32,81 euro*
  • KNMV Motorpechservice vervangende motor Europa (excl. Nederland): € 20,00 euro*

*Let op: bedrag is per jaar en gaat in vanaf de datum dat de aanvullende module wordt afgesloten

KNMV Motorpechservice motor Europa

De KNMV Motorpechservice motor Europa geldt in heel Europa (excl. Nederland), plus de niet-Europese landen aan de Middellandse zee. Mocht de reparatie niet ter plekke verholpen kunnen worden, dan vindt er transport plaats naar de dichtstbijzijnde garage om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Motor bij KNMV verzekerd?

Wanneer jij jouw motor bij KNMV Verzekeringen hebt verzekerd via Allianz, dan is motorpechservice voor Europa (excl. Nederland) inbegrepen.

KNMV Motorpechservice vervangende motor Europa

De KNMV Motorpechservice vervangende motor Europa geldt in heel Europa (excl. Nederland). Wanneer je deze module afsluit, geldt dat wanneer je motor niet binnen 48 uur weer op weg kan zijn, wij jouw vervangend vervoer vergoeden. Zo is je vakantieplezier onderweg verzekerd!

Direct aanvragen

Klik hier om aanvullende modules voor de KNMV Motorpechservice aan te vragen.

Heb je vragen over de pechservice en/of de aanvullende modules, neem dan contact op met het Serviceteam via 026-3528510 (bereikbaar op werkdagen van 08:30 – 17:00 uur) of stuur een mail naar serviceteam@knmv.nl.

Algemene voorwaarden:

Algemene Voorwaarden – KNMV Motorpechservice aanvullende modules

Pechgeval melden:

In je KNMV-app staat een groene button voor je pechhulp. Dat is de kortste klap naar hulp op locatie. Heb je onze app nog niet? Download ‘m dan in de App Store (iOS / Apple) of Play Store (Android). Bellen met de KNMV Motorpechservice kan natuurlijk ook: 00 31 (0)26-2051502.

Let op!

Ben je al in het bezit van een aanvullende polis voor pechservice voor de auto (of motor)? Deze wordt niet langer automatisch verlengd!

Via deze site is het mogelijk om wederom aanvullende modules voor de KNMV Motorpechservice of KNMV Motorpechservice auto aan te schaffen. Ook zul je actief benaderd worden om de dienstverlening onder de algemene voorwaarden voort te zetten.

Heb je vragen over de pechservice en/of de aanvullende modules, neem dan contact op met het Serviceteam via 026-3528510 (bereikbaar op werkdagen van 08:30 – 17:00 uur) of stuur een mail naar serviceteam@knmv.nl.

Voor vragen over het lidmaatschap kun je contact opnemen met het Serviceteam op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur via 026-3528510 of stuur een mail naar serviceteam@knmv.nl