Pechhulp auto

Heb je naast je motor, waarvoor pechservice bij het lidmaatschap is inbegrepen, ook een auto? Tegen betaling kun je ook met je auto verzekerd zijn van pechservice.

In vergelijking met voorgaande jaren is, vanuit de behoefte en wensen van onze leden, het aanbod versimpeld en verbeterd. De volgende aanvullende modules zijn af te sluiten:

  • KNMV Motorpechservice auto Nederland: €€ 49,00*
  • KNMV Motorpechservice vervangend vervoer auto Nederland: €€ 25,00*
  • KNMV Motorpechservice auto Europa: €€ 36,00*
  • KNMV Motorpechservice vervangend vervoer auto Europa: €€ 20,00*

*Let op: bedrag is per jaar en gaat in vanaf de datum dat de aanvullende module wordt afgesloten.

Klik hier om voor de auto een of meerdere aanvullende modules aan te vragen!

KNMV Motorpechservice auto Nederland

De KNMV Pechservice auto Nederland geldt voor alle kentekens, inclusief aanhangwagen. Dit betekent dat ook auto’s ouder dan twaalf jaar verzekerd zijn, net als voertuigen die met een rijbewijs B(E) worden bestuurd. Ook bestelbusjes worden dus direct langs de kant geholpen. Kortom: een zo groot mogelijke dekking met zo min mogelijk administratieve handelingen voor jou als KNMV-lid.

KNMV Pechservice auto Nederland is kentekengebonden en inclusief woonplaatsservice. Je wordt zelfs nog voor je eigen voordeur gratis geholpen. Aangezien wij negen van de tien pechgevallen ter plekke kunnen verhelpen kun je direct op weg naar jouw bestemming. Lukt het écht niet, dan word je auto naar de dichtstbijzijnde garage gebracht.

KNMV Motorpechservice vervangend vervoer Nederland

Deze module biedt vervangend vervoer op het moment dat wij hebben vastgesteld dat je auto ter plekke niet meer aan het rijden is te krijgen.

KNMV Motorpechservice auto Europa

De module KNMV Motorpechservice auto Europa geldt in heel Europa, plus niet-Europese landen aan de Middellandse zee. Mocht jouw auto onverhoopt niet met sleutelhulp weer op weg te krijgen zijn dan vindt er transport plaats naar de dichtstbijzijnde garage. Indien nodig worden zowel de auto als de bagage gerepatrieerd. Ook op dat moment zorgen wij voor een goed afwikkeling zodat je zo snel mogelijk weer op weg bent en kunt genieten van je vakantie.

KNMV Motorpechservice vervangend vervoer auto Europa

Met deze service ben je verzekerd van de vergoeding van kosten van vervangend vervoer wanneer wij hebben vastgesteld dat we je auto ter plekke niet ter plekke weer aan het rijden krijgen.

Direct aanvragen

Klik hier om aanvullende modules voor de KNMV Motorpechservice aan te vragen.

Achteraf uitbreiden van een aanvullende module kan via de link in de bevestigingsmail. Deze heb je ontvangen na het afsluiten van de eerste aanvullende module. Indien je deze bevestigingsmail niet meer hebt, kun je contact opnemen met de helpdesk van de KNMV Motorpechservice via: 088-2695116

Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden – KNMV Motorpechservice aanvullende modules

Pechgeval melden:

In je KNMV-app staat een groene button voor je pechhulp. Dat is de kortste klap naar hulp op locatie. Heb je onze app nog niet? Download ‘m dan in de App Store (iOS / Apple) of Play Store (Android). Bellen kan natuurlijk ook: 026-2051502.

LET OP!

Ben je al in het bezit van een aanvullende polis voor pechservice voor de auto (of motor)? Deze wordt niet langer automatisch verlengd!

Via deze site is het mogelijk om wederom aanvullende modules voor de KNMV Motorpechservice of KNMV Motorpechservice auto aan te schaffen. Ook zul je actief benaderd worden om de dienstverlening onder de algemene voorwaarden voort te zetten.

Heb je vragen over de pechservice en/of de aanvullende modules neem dan contact op met de helpdesk van de KNMV Motorpechservice, zij helpen je graag verder. Bel met: 088-2695116.

Voor vragen over het lidmaatschap kun je contact opnemen met het Serviceteam op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur via 026-3528510 of stuur een mail naar serviceteam@knmv.nl