Overzicht Motocrosscompetities

Motocross is de meest populaire tak van motorsport in Nederland. Dankzij de vele coureurs en de inzet van honderden vrijwilligers die motocross in Nederland mogelijk maken hebben we een flink aantal motocross-competities op verschillende niveaus. Hieronder vind je een overzicht van de competities die we als KNMV organiseren.

Dutch Masters of Motocross

De Dutch Masters of Motocross is de sterkste motocross competitie in Nederland. Alleen de beste coureurs uit het ONK Motocross mogen het in deze competitie opnemen tegen de beste motocrossers van de wereld.

Meer informatie

ONK Motocross

Het Open Nederlands Kampioenschap Motocross is hét kampioenschap waar je als getalenteerde motocrosser in uit wil komen. Het kampioenschap is zo sterk dat ook buitenlandse talenten graag meestrijden in de strijd om het Nederlands kampioenschap.

Meer informatie

NK Motocross

Motocrossers die met veel plezier wedstrijden willen rijden, maar niet (meer) op het hoogste niveau actief willen zijn kunnen in het NK Motocross rekenen op een uitgebreide en afwisselende kalender met spannende wedstrijden.

Meer informatie

ONK Sidecar en Quad Masters

Het ONK Sidecar en Quad Masters is dé plek waar wereldkampioenen het op Nederlandse bodem tegen elkaar opnemen. Een sterke competitie met zowel nationale als internationale deelname.

Meer informatie

NK Zijspan en Quads

Het NK Zijspan en Quads is een laagdrempelige competitie die de mogelijkheid bied om door te groeien tot het niveau van de ONK's. Ook voor de jeugd is een uitdagende NK-competitie opgezet.

Meer informatie

DMX

De districten van de KNMV organiseren hun eigen regionale motocross-competitie waaraan coureurs met een Basis Sportlicentie kunnen deelnemen. Een laagdrempelige competitie met leuke wedstrijden.

Meer informatie

Brommercross

Veel grote namen uit het verleden van de motocross zijn ooit begonnen met een brommer. Het ONK Brommercross is een laagdrempelige en relatief goedkope manier om zelf aan de start van een echte crosswedstrijd te staan. En wie wil dat nou niet?

Meer informatie

Register form ONK Motocross - Sidecar Masters - Quad Masters

Please register your entry for the ONK Motocross - Sidecar Masters - Quad Masters by this form.

Register

Het laatste Motocross nieuws

Bekijk al het nieuws