Dutch Masters
Of Motocross

Welkom in de arena met de beste crossers ter wereld!

Dutch Masters of Motocross

De Dutch Masters of Motocross is de competitie voor de échte hardrijders. Alleen voor de crème de la crème van de Nederlandse motocross is ruimte achter het starthek. De finale van de DMoMX wordt verreden tijdens de Zwarte Cross, het grootste motocrossevenement ter wereld. Tijdens dat weekend wordt geen MXGP georganiseerd, wat de weg vrij maakt voor de absolute wereldtop om mee te doen aan de DMoMX finale!

Kwalificeren

Voor de eerste DMoMX 2019 wedstrijd in Axel zal er een open inschrijving zijn. Iedereen die in het bezit is van de juiste licentie kan zich op zaterdag 16 maart proberen te kwalificeren voor de tijdtraining op de wedstrijddag van 17 maart.

Permanente WK MXGP/MX2 rijders zijn vrijgesteld van deze kwalificatie wanneer ze aangemeld zijn voor deelname. Bij de tweede wedstrijd in Oss op 14 april en de derde wedstrijd in Rhenen op 30 mei (Hemelvaartsdag) zijn de beste 10 rijders uit de DMoMX tussenstand én de beste 40 rijders uit het ONK Motocross gekwalificeerd voor deelname.

Voor de finale wedstrijd worden de beste 40 rijders uit iedere klasse na de wedstrijd in Rhenen uitgenodigd voor deelname. Nummers 41 en 42 zijn eerste en tweede reserve.

Inschrijven

Het inschrijfformulier voor de Dutch Masters of Motocross vind je hier.

Kalender 2018

16 & 17 maart – Axel
14 april – Oss
30 mei – Rhenen
19 – 21 juli – Lichtenvoorde, Zwarte Cross

Meer informatie

Laatste nieuws

Bekijk al het nieuws