DMX Zuid

Helaas zal KNMV District Zuid dit jaar geen DMX-competitie organiseren. Meer hierover lees je hier.

Aanspreekpunt voor deze competitie is Nolly Nouwens. Zij kan worden benaderd via info@knmvdistrictzuid.nl.

Goed om te weten

Om aan de DMX Zuid-competitie mee te kunnen doen is aanmelding vooraf noodzakelijk.

Dit doe je door het aanmeldingsformulier volledig in te vullen en samen met een kopie van je KNMV Basis Sport Licentie op te sturen. Als je aanmelding is verwerkt, worden je gegevens op de (mogelijke) deelnemerslijst opgenomen. Je krijgt een mail met daarin de toekenning van je startnummer, de wedstrijdkalender en het reglement. Eenmaal aangemeld bepaal jezelf of en wanneer je gaat deelnemen; weliswaar moet je nog wel inschrijven op de wedstrijddag.

Wat verder belangrijk is: als er een DMX wedstrijd is op zondag en je bent een nieuwe rijder, dan moet je aanmelding uiterlijk de vrijdag voor 18.00 uur binnen zijn via info@knmvdistrictzuid.nl.

Is de wedstrijd op zaterdag dan is de deadline de donderdag voor 18.00 uur. Dit geldt dus voor NIEUWE aanmelders! die nog niet op de deelnemerslijsten zijn opgenomen.

Buitenregionale rijders (die dus niet wonen in de provincie Noord-Brabant, Limburg of Zeeland) worden alleen geaccepteerd als zij volwaardig lid zijn van een DMX organiserende club in Zuid; een trainingslidmaatschap wordt enkel geaccepteerd van de stichting RES Axel en SRMV Berghem; dit dient dan een jaarkaart te zijn! Er wordt navraag gedaan bij de opgegeven club.

Dagdeelname is bij district Zuid NIET MOGELIJK!