DMX Zuid

Dit seizoen organiseert KNMV District Zuid weer een uitgebreide DMX-competitie. Aanspreekpunt voor deze competitie is Nolly Nouwens. Zij kan worden benaderd via info@knmvdistrictzuid.nl.

(Bericht Bestuur Stichting Crossbos Alphen, 06-05-2022)

Informatie voor DMX-wedstrijd zondag 15 mei MCCA Crossbos Alphen 

1. Inschrijven kan alleen als je aangemeld bent bij DMX zuid (info@knmvdistrictzuid.nl) en op de deelnemerslijst staat van de KNMV.

LET OP: Het is voor MON-rijders (behalve de Inters) ook mogelijk om in te schrijven voor de DMX. Ook zij moeten zich eerst via mail aanmelden bij info@knmvdistrictzuid.nl en komen dan op de deelnemerslijst. Het is wel verplicht om een KNMV Basissportlicentie 2022 te hebben.

2. Inschrijven via mail naar alphenmccacrossbos@gmail.com of via telefoonnummer 06-10424376
Vermeld bij mail je 06 nummer ivm het sturen van betaalverzoek.

3. Na inschrijving ontvang je betaalverzoek. Inschrijving is pas definitief na betaling.

4. De inschrijving sluit op vrijdag 13 mei om 17.00 uur. Geen uitzonderingen.

5. Het is VERPLICHT om je zondag 15 mei tussen 07.30 en 08.30 uur in de kantine van het Crossbos te melden.
Je ontvangt dan je bandje voor de fuik. Geen bandje is NIET rijden.

6. Bij inschrijving via info@knmvdistrictzuid.nl vemeld je je juiste transpondernummer en zorg ervoor dat je daar ook daadwerkelijk mee rijdt. Tijdswaarneming kan niet iedereen achterna gaan als transponder niet doorkomt. Dat is je eigen verantwoording!!! Komt je transponder niet overeen, dan kom je ook niet in de uitslag.

7. Het wedstrijdschema volgt op onze site en Facebookpagina

8. Planning is dat we starten met training van de 50 cc om 09.00 uur, maar hou het wedstrijdschema in de gaten op onze Facebookpagina en onze site.

9. Overnachten is mogelijk. Zowel van 13 op 14 mei als van 14 op 15 mei.
Kosten zijn € 10,00 per voertuig per nacht.

KANTINE IS OPEN VOOR ETEN EN DRINKEN

– Bestuur Stichting Crossbos Alphen

 

Benieuwd naar de actuele stand in het kampioenschap in dit district? Klik op de klasse die je wilt bekijken:

Goed om te weten

Om aan de DMX Zuid-competitie mee te kunnen doen is aanmelding vooraf noodzakelijk.

Dit doe je door het aanmeldingsformulier volledig in te vullen en samen met een kopie van je KNMV Basis Sport Licentie op te sturen. Als je aanmelding is verwerkt, worden je gegevens op de (mogelijke) deelnemerslijst opgenomen. Je krijgt een mail met daarin de toekenning van je startnummer, de wedstrijdkalender en het reglement. Eenmaal aangemeld bepaal jezelf of en wanneer je gaat deelnemen; weliswaar moet je nog wel inschrijven op de wedstrijddag.

Wat verder belangrijk is: als er een DMX wedstrijd is op zondag en je bent een nieuwe rijder, dan moet je aanmelding uiterlijk de vrijdag voor 18.00 uur binnen zijn via info@knmvdistrictzuid.nl.

Is de wedstrijd op zaterdag dan is de deadline de donderdag voor 18.00 uur. Dit geldt dus voor NIEUWE aanmelders! die nog niet op de deelnemerslijsten zijn opgenomen.

Buitenregionale rijders (die dus niet wonen in de provincie Noord-Brabant, Limburg of Zeeland) worden alleen geaccepteerd als zij volwaardig lid zijn van een DMX organiserende club in Zuid; een trainingslidmaatschap wordt enkel geaccepteerd van de stichting RES Axel en SRMV Berghem; dit dient dan een jaarkaart te zijn! Er wordt navraag gedaan bij de opgegeven club.

Dagdeelname is bij district Zuid NIET MOGELIJK!