Live Like a Pro – Video’s

LIVE LIKE A PRO - Episode 1: Raf Meuwissen

Dit is Raf Meuwissen, een motocrosser die dagelijks zijn grenzen verlegt, zowel fysiek als mentaal. Zijn professionaliteit inspireert en motiveert om het beste te halen uit lichaam en geest!

Check de video

LIVE LIKE A PRO - Episode 2: Lotte van Drunen

Lotte van Drunen blijft iedereen verbazen, als enige meisje tussen de jongens strijdt ze regelmatig mee om de winst! Wat is haar ultieme doel in de cross?

Check de video

LIVE LIKE A PRO - Episode 3: KNMV-talentencoach

In deze episode nemen we een kijkje in het leven van KNMV Talenten coach Barry Forschelen, wie dag in dag uit met Raf Meuwissen, Kjell Verbruggen en Raivo Dankers bezig is om ze naar het hoogste level te tillen. Wat is zijn motivatie en hoe ziet zijn dag eruit? Check it out!

Check de video

Kick off 'LIVE LIKE A PRO'

Topcrossers als Jeffrey Herlings trainen niet alleen op de motor... Zestig studenten van het Drenthe College konden deze loodzware off-the-bike trainingen zelf uitproberen tijdens de kick off van 'LIVE LIKE A PRO' op honderd dagen voor de MXoN.

Check de video

LIVE LIKE A PRO - Episode 4: Monteur bij topteam

Dennis Dierckx, monteur van Arnaud Tonus bij het Wilvo Yamaha MXGP, vertelt hoe je een band opbouwt met een rijder en hoe je fit kunt blijven met het drukke werkschema dat zij hebben!

Check de video

LIVE LIKE A PRO - Episode 5: Glenn Coldenhoff

Glenn Coldenhoff over hoe hij is begonnen met de cross en hoe belangrijk de mensen om zich heen zijn.. een boeiend verhaal over passie, toewijding en hard werken!

Check de video

LIVE LIKE A PRO - Episode 5: Biodiversiteit

De voorzitter van crossbaan TCD Hummelo hoe de club rekening houdt met het milieu en de natuur. Conclusie van het verhaal: motocross en natuur gaan prima samen!

Check de video