Alpine oordoppen korting

 

Altijd 15% korting op universele MotoSafe oordoppen

KNMV-leden krijgen in de webshop van Alpine Hearing Protection altijd 15% korting op universele Alpine MotoSafe oordoppen. Overdag heerlijk met je hoofd in de wind op de motor en ’s avonds toch nog die leuke heer of dame aan de bar kunnen verstaan? Bestel je setje oordoppen dan nu met de KNMV kortingscode* via www.alpine.nl/knmv.

Relaxed motorrijden met Alpine oordoppen

Van motorrijden wil je vooral genieten. Helaas ervaren motorrijders na een lange rit vaak een irritante piep in de oren en een erg vermoeid gevoel. Dit wordt veroorzaakt door het enorme geluidsniveau van windruis onder de helm. Die is bij een snelheid van 120 km/u gemiddeld 98 dB waardoor je al na 7 minuten blijvende gehoorschade op kunt lopen. Bovendien raak je eerder vermoeid en ben je minder geconcentreerd op het verkeer. Alpine heeft hiervoor de ideale filteroordoppen ontwikkeld voor elk type motorrijder: de MotoSafe. Hiermee demp je schadelijke en vermoeiende geluiden, terwijl je het verkeer, de motor en je communicatiesysteem nog perfect kunt horen.

Alpine MotoSafe universele oordoppen lijn

De Alpine MotoSafe oordoppen zijn uitgerust met zachte, flexibele filters en hebben een uniek model. Hierdoor zitten ze super comfortabel onder de helm, ook bij lange ritten. De MotoSafe lijn is beschikbaar in verschillende uitvoeringen:

– MotoSafe® Tour : Gemiddelde demping (17dB). Ideaal bij onder andere toertochten, vakanties en op de snelweg.
– MotoSafe® Race : Zware demping (20dB). Ideaal voor op de snelweg, het circuit of bij een open helm.
– MotoSafePro® : Bestaat uit een complete set MotoSafe® Tour en MotoSafe® Race oordoppen. Ideaal voor verschillend gebruik en hierbij zelf de demping te kunnen kiezen.

Productinformatie over MotoSafe Pro, MotoSafe Tour en MotoSafe Race.

Meer weten? Kijk op www.alpine.nl/motor-oordopjes.

*De kortingscode heeft onlangs in de KNMV nieuwsbrief gestaan. Vergeten? Geen probleem, stuur een mailtje naar serviceteam@knmv.nl en ontvang de nieuwe kortingscode.