Ons magazine GRIP

GRIP is het exclusieve ledenmagazine van de KNMV. Het motorblad wordt vier keer per jaar gepubliceerd met daarin inspirerende interview, specials om je vingers bij af te likken en terugkerende items als ‘Zwart Goud’. Daarnaast geeft GRIP updates over belangenbehartiging en acties voor seizoensgerelateerde artikelen.

Nieuw in GRIP

GRIP is na de metamorfose van de lay-out ook gestart met een nieuw item, het exclusieve interview. In dit interview Frank Evenblij in gesprek met kopstukken uit de motorwereld. In deze longreads wordt er meer dan anders dieper ingegaan op de persoon en zijn/haar passie voor motorrijden. Bij het eerste exclusieve interview ging Frank Evenblij in gesprek met niemand minder dan Michael van der Mark. Lees hier het artikel terug!

KNMV-leden in GRIP

Als KNMV-lid hebben jullie GRIP gewaardeerd met een dikke 7. Een van de meest gewaardeerde items was Mijn motor & ik. Als KNMV-lid kan je namelijk je jouw motor showen! Hoe? Stuur een foto van jezelf met je motor naar: KNMV, Redactie GRIP, Antwoordnummer 1306, 6800 VC Arnhem (postzegel niet nodig), of naar e-mail: redactie@knmv.nl. Vermeld daarbij je naam, telefoonnummer en sinds welk jaar je lid bent.

Award

In 2012 is GRIP bekroond met de Grand Prix Customer Media Award. Het is een prijs waar we waarmee we ons kunnen scharen tussen merken als: C1000, Delta Lloyd, Natuurmonumenten, KLM en Vodafone. Volgens de jury straalt het plezier waarmee ons blad wordt geproduceerd er vanaf.  Iets waar we trots op zijn!