Meer informatie
lidmaatschap

Met passie voor motoren en motorrijden verbinden en inspireren we motorrijdend Nederland en faciliteren we hen op alle vlakken in hun hobby, sport en werk.

Welkom bij de KNMV! Met passie voor motoren en motorrijden verbinden & inspireren we motorrijdend Nederland en faciliteren we hen op alle vlakken in hun hobby, sport en werk. Met meer dan 45.000 leden zijn wij de grootste belangenbehartiger voor alle motorrijders in Nederland. Het lidmaatschap biedt je heel veel voordelen.

Bezoek onze evenementen, ontvang de tips & tricks, verbeter je rijvaardigheden met onze trainingen en maak geweldige motorritten met onze routes en toertochten. Daarnaast krijg je als lid vier keer per jaar ons ledenmagazine GRIP en word je onderweg altijd geholpen met de persoonsgebonden pechservice voor de motor.

Meer informatie over het KNMV-lidmaatschap

Het KNMV-lidmaatschap loopt per kalenderjaar. Start het lidmaatschap niet op 1 januari, dan wordt de contributie verrekend met de resterende tijdsduur. Word je het tweede lid binnen het gezin? Meld je dan aan als partnerlid. Het lidmaatschap wordt jaarlijks automatisch verlengd.

Wil je het lidmaatschap opzeggen?

Jammer dat je overweegt om je lidmaatschap op te zeggen. Zoals je hebt kunnen lezen biedt het KNMV-lidmaatschap vele voordelen. Het lidmaatschapsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Het lidmaatschap van de KNMV dient te worden opgezegd met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand, derhalve voor 1 december van het lopende kalenderjaar. Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk (per mail of brief) onder vermelding van de reden van opzegging gedaan te worden.

Mailen kan naar serviceteam@knmv.nl of stuur een brief naar KNMV, Postbus 650, 6800 AR Arnhem. Het KNMV-lidmaatschap kan niet per maand worden opgezegd.

Voor verenigingen gelden wettelijk gezien andere regels.

Algemene voorwaarden

Leden van de KNMV hebben recht op juridisch advies van DAS wanneer het Nederlands recht van toepassing is.

Bekijk hier alle algemene voorwaarden van het KNMV-lidmaatschap.