Meer informatie
lidmaatschap

Met passie voor motoren en motorrijden verbinden en inspireren we motorrijdend Nederland en faciliteren we hen op alle vlakken in hun hobby, sport en werk.

Welkom bij de KNMV! Met passie voor motoren en motorrijden verbinden & inspireren we motorrijdend Nederland en faciliteren we hen op alle vlakken in hun hobby, sport en werk. Met meer dan 56.000 leden zijn wij de grootste belangenbehartiger voor alle motorrijders in Nederland. Het lidmaatschap biedt je heel veel voordelen.

Bezoek onze evenementen, ontvang de tips & tricks, verbeter je rijvaardigheden met onze trainingen en maak geweldige motorritten met onze routes, toertochten of reizen. Daarnaast krijg je als lid vier keer per jaar ons ledenmagazine GRIP en word je onderweg altijd geholpen met de persoonsgebonden pechservice voor de motor.

Meer informatie over het KNMV-lidmaatschap

Het KNMV-lidmaatschap loopt per kalenderjaar en bedraagt in 2021 € 64,-. Start het lidmaatschap niet op 1 januari, dan wordt de contributie verrekend met de resterende tijdsduur. En word je het tweede lid binnen het gezin, meld je dan aan als partnerlid; de jaarcontributie is dan slechts € 40,-. Het lidmaatschap wordt jaarlijks automatisch verlengd.

 

Wil je het lidmaatschap opzeggen?

Jammer dat je overweegt om je lidmaatschap op te zeggen. Zoals je hebt kunnen lezen biedt het KNMV-lidmaatschap vele voordelen. Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk (per mail of brief) onder vermelding van de reden van opzegging vóór 1 december plaats te vinden. Mailen kan naar serviceteam@knmv.nl of stuur een brief naar KNMV, Postbus 650, 6800 AR Arnhem. Het KNMV-lidmaatschap kan niet per maand worden opgezegd. Voor verenigingen gelden wettelijk gezien andere regels.

Algemene voorwaarden

Bekijk hier de algemene voorwaarden van het KNMV-lidmaatschap.