PROFITEER VAN ONZE KORTINGSACTIE!

Maak kans op een ’24 KTM 390 Duke

Word lid of breng een lid aan en maak kans op deze nieuwe KTM 390 Duke. Deze ‘corner rocket’ zoals KTM hem beschrijft, is voorzien van een 400cc blok met 44 pk en met zijn lage gewicht is dit met stipt een heerlijke stuurfiets. En met de kleur zit het ook wel goed!

Ieder nieuw lid of bestaand KNMV-lid die een nieuw lid aanbrengt (vermeld dit in het formulier hieronder!) maakt kans op de schitterende KTM!

KTM 390 duke

Word lid van de KNMV

Motorrijden is het leukste wat er is. Door samen op reis te gaan en onze kennis en passie te delen halen we nog meer uit onze hobby. Als lid profiteer je van verschillende exclusieve leden kortingen en (win)acties.

We bieden nu tijdelijk het KNMV-lidmaatschap aan voor slechts 20 euro! Je bent voor dit bedrag KNMV-lid tot eind 2024. Ben je zelf lid en breng je een lid aan? Laat het nieuwe lid dit vermelden in het formulier (stap vier) en krijg jouw lidmaatschap volgend jaar voor maar 20 euro.

*Dit lidmaatschap loopt t/m 31 december 2024. Zonder tegenbericht wordt het lidmaatschap automatisch verlengd voor het reguliere tarief. Zodra wij jouw gegevens hebben ingevoerd krijg je alle informatie over het lidmaatschap toegezonden.

  • Gratis motorpechservice in Nederland, inclusief woonplaats
  • Korting op onze motortrainingen
  • Korting op jouw KNMV Motor- en Autoverzekering
  • Vier keer per jaar KNMV-ledenmagazine GRIP
  • Exclusieve ledenkorting bij KNMV-partners
  • Juridisch advies met de gratis Juridische Adviesdesk van DAS

Vul jouw gegevens in en word lid voor de speciale actieprijs van 20 euro!

VOOR ELKE RIJDER. DE JUISTE ROUTE.

Forens, avonturier, snelheidsduivel of cruiser, de motor staat voor geluk en vrijheid. Van je eerste lessen, het behalen van je rijbewijs, je eerste motor, een training op het circuit of een roadtrip door Amerika, de KNMV is er voor jou. Nederlands grootste motorrijdersclub komt op voor jouw belangen, biedt hoogwaardige trainingen en opleidingen, een verzekering op maat, exclusieve deals, meet-ups, toertochten, informatie en veel inspiratie.