PROFITEER VAN ONZE DAG VAN DE MOTORRIJDER-ACTIE!

Word lid van de KNMV

Motorrijden is het leukste wat er is. Door samen op reis te gaan en onze kennis en passie te delen halen we nog meer uit onze hobby. Als lid profiteer je van verschillende exclusieve leden kortingen en (win)acties.

Speciaal voor de Dag van de Motorrijder bieden wij het KNMV-lidmaatschap aan voor slechts 25 euro! Je bent voor dit bedrag KNMV-lid tot eind 2023.

*Dit lidmaatschap loopt t/m 31 december 2023. Zonder tegenbericht wordt het lidmaatschap automatisch verlengd voor het reguliere tarief. Zodra wij jouw gegevens hebben ingevoerd krijg je alle informatie over het lidmaatschap toegezonden.

  • Gratis motorpechservice in Nederland, inclusief woonplaats
  • Korting op onze motortrainingen
  • Korting op jouw KNMV Motor- en Autoverzekering
  • Vier keer per jaar KNMV-ledenmagazine GRIP
  • Exclusieve ledenkorting bij KNMV-partners
  • Juridisch advies met de gratis Juridische Adviesdesk van DAS

Vul jouw gegevens in en word lid voor de speciale actieprijs van 25 euro!

VOOR ELKE RIJDER. DE JUISTE ROUTE.

Forens, avonturier, snelheidsduivel of cruiser, de motor staat voor geluk en vrijheid. Van je eerste lessen, het behalen van je rijbewijs, je eerste motor, een training op het circuit of een roadtrip door Amerika, de KNMV is er voor jou. Nederlands grootste motorrijdersclub komt op voor jouw belangen, biedt hoogwaardige trainingen en opleidingen, een verzekering op maat, exclusieve deals, meet-ups, toertochten, informatie en veel inspiratie.