Korting bij MyRoute-app

Lekker toeren met de motor, over de mooiste wegen, met veel bochten en het meest indrukwekkende uitzicht. De ideale route, dat is waar iedere motorrijder naar op zoek is. De Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV) helpt haar leden op weg en gaat samenwerken met MyRouteApp B.V..

Om leden te laten genieten van elkaars mooiste routes wordt binnen de MyRouteApp een KNMV-community gestart. In deze community komen, behalve routes van leden, ook de mooiste routes van KNMV-toerbegeleiders beschikbaar. Hiermee beschikken leden niet alleen over een zeer complete routeplanner, maar krijgen ze ook toegang tot de mooiste routes in binnen- en buitenland.

Impressie MyRoute-app

Informatie over MyRoute-app

Route tips

De KNMV heeft een aantal routes online gezet, bekijk alle routes hier.

Ledenvoordeel

Als KNMV-lid krijg je de exclusieve korting van 25% op alle MyRouteApp producten! Log in op mijn.KNMV.nl en klik op de MyRoute-app banner om gebruik te maken van jouw ledenvoordeel.

Ideale motorroute

MyRoute-app is een alles-in-een routeplatform met een website voor PC, tablets en smartphones, plus een ondersteunende app voor iOS en Android smartphones.

Stel je ideale route samen met MyRoute-app. Maak gebruik van meerdere kaarten (bijvoorbeeld TomTom, Garmin en Google Maps) en combineer deze tot jouw gewenste route. Het voordeel van MyRoute-app is dat je kaart specifieke functionaliteiten combineert, zoals onverharde wegen vermijden, groene weggetjes, kronkelige wegen en routepunten uitbreiden. De gecombineerde routecalculatie van onder andere TomTom en Garmin kun je in één kaart met elkaar vergelijken.

Gezellig met vrienden rijden? Goed plan! Met MyRoute-app maakt het niet uit dat jullie verschillende navigatiesystemen gebruiken. MyRoute-app werkt met allerlei devices, dus upload dezelfde route naar al je vrienden.

Deel je routes en tracks

Je kunt routes en tracks zowel openbaar als privé zetten. Met de app kun je foto’s en tekst toevoegen aan de opgenomen track. Via de trackbibliotheek heb je toegang tot duizenden gereden tracks, met tekst en foto’s, van gebruikers over de hele wereld. Deze tracks kun je overnemen, gebruiken als route, bewerken en exporteren naar je eigen GPS. En je routes staan direct automatisch in je eigen online routearchief!

Met MyRoute-app kun ook je vrienden zoeken en uitnodigen, groepen aanmaken, evenementen aanmaken, en reageren op gereden tracks van anderen. Een sociale community van motorrijders. De KNMV start binnen het MyRoute-app platform een community, waar motorrijders van elkaars mooiste routes kunnen genieten.

Website MyRoute-app