Korting bij Alpine

De KNMV en Alpine Hearing Protection gaan samenwerken op het gebied van gehoorbescherming. KNMV-leden profiteren exclusief van mooie acties.

Gehoorbescherming tijdens het motorrijden, we staan er niet altijd bij stil. Maar de wind die langs je helm waait kan bij een snelheid van honderd kilometer per uur al na vijftien minuten gehoorschade geven. Denk daarbij aan een constante piep in je oren of oorsuizen. Heel vervelend en het herstelt niet uit zichzelf.

Daarnaast heeft gehoorbescherming nog een groot voordeel: je raakt minder snel vermoeid. Dankzij de oordoppen van Alpine Hearing Protection kun je langer geconcentreerd aan het verkeer deelnemen.

Beste keus

Alpine Hearing Protection maakt al 25 jaar gehoorbescherming op maat. De oordoppen worden in meer dan vijftig landen ter wereld verkocht. Zij dempen het schadelijke geluid. Dankzij de speciale filters hoor je het verkeer om je heen nog voldoende. Ook kun je je navigatie nog goed horen. De doppen zijn bij tests door onder meer door tv-programma Kassa, de Volkskrant en de Duitse motormagazine Motorrad als beste uit de bus gekomen.

Profiteer van korting

Leden van de KNMV krijgen 15 procent korting op de aankoop van de MotoSafe Race, Pro & Tour oordoppen van Alpine Hearing Protection. Kies je voor oordoppen op maat, de MotoSafe Custom 4D, dan geniet je van 10 euro korting. Meer informatie over de producten vind je op Alpine.nl/KNMV

Log in op mijn.KNMV.nl met jouw lidnummer en vind hier de bestel-link met de benodigde kortingscodes. Kom je aanmeten in Soesterberg? Dan kun je op vertoon van jouw ledenpas in de KNMV-app tevens van deze korting profiteren.