KNMV App – Sportclubs

Inschrijfplatform

Met de KNMV App wordt het nog eenvoudiger om motorsport te organiseren voor sportclubs! Geen uren meer kwijt aan het bijhouden van de administratie in Excel-bestanden of Google Docs. Met de app kunnen rijders zich direct vanaf hun smartphone inschrijven voor een training, wedstrijd of ander evenement. Hierbij controleert de app vooraf of de crosser over een geldige licentie beschikt. Zo hoeft alleen nog maar even de informatie op de smartphone bekeken te worden om aan de trainingsdag te kunnen beginnen! Dit zorgt voor een veel snellere doorstroom bij de ingang.

“De KNMV App maakt het boeken van trainingen veel makkelijker”

 

De KNMV App werkt inmiddels volledig en is te downloaden voor Android en iOS. In de komende maanden volgt er nog één fase waarin ook de laatste functionaliteiten worden toegevoegd. Een overzichtelijk stappenplan van wat er wanneer beschikbaar wordt gemaakt, is hieronder te vinden. Aanvullend op dat stappenplan is er ook een gedetailleerde uitleg per fase en per stap. Aan veel dingen wordt al gewerkt, maar er zijn nog veel meer functies en toepassingen te bedenken die het werk van clubs kunnen ontlasten. Zo kan het gebruik van de app voor iedere club op maat gemaakt worden. Op den duur kun je dus steeds meer met de app. Als club, maar ook als rijder!

Alle data die in de app verwerkt wordt, blijft eigendom van de sportclub.

Interesse?
De enige manier om dit systeem nog beter aan te laten sluiten op de wensen uit het veld, is door er in de praktijk mee te gaan werken. Zo kunnen we de clubs nog verder ontzorgen en het gebruiksgemak van rijders verhogen. Met deze app bouwen we hard aan de toekomst van motorsport waardoor we dus ook daarna nieuwe functionaliteiten zullen blijven toevoegen.

Zeg urenlange administratie gedag en help ons ook met het verder ontwikkelen van de KNMV App! De kosten van het gebruik vallen in de eerste twee maanden voor rekening van de KNMV, daarna hebben we een gereduceerd tarief weten te bedingen bij de exploitant. Meer informatie vind je hieronder, een demonstratie aanvragen kan via Eventgoose.