Kennisbank


Laatst bewerkt op: 10 januari, 2018

Wat valt er onder de verzekering van mijn licentie?

Voor onze licentiehouders in Nederland hebben we collectief twee verzekeringen afgesloten: een ongevallen- en een aansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekeringen gelden alleen tijdens deelname aan door de KNMV georganiseerde evenementen. Denk hierbij aan wedstrijden, trainingen en overige motorgerelateerde evenementen.

Ongevallenverzekering

Deze verzekering keert een bedrag uit als je tijdens een KNMV-evenement door een ongeval komt te overlijden of bij blijvende invaliditeit. Klik hier voor meer informatie.

Aansprakelijkheidsverzekering

Deze verzekering dekt zowel materiële schade als letselschade die door jou aan andere personen, zijnde niet-deelnemers, is toegebracht tijdens KNMV-evenementen.

Wie vallen onder de ongevallendekking?

De collectieve ongevallendekking geldt niet enkele voor startlicentiehouders, maar ook voor officials, clubmedewerkers en toeschouwers. Daarnaast is er voor de Euro-, Internationale-, EK- en WK-licentiehouders een aparte ongevallendekking geregeld die valt onder de reglementen van de FIM Europe en FIM.

Niet gevonden wat je zocht?

Neem dan gerust contact met ons op. Heb je een dringende vraag? Dan kun je ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur bellen via 026 – 35 28 510.