Kennisbank


Laatst bewerkt op: 8 januari, 2018

Wat is een goede rijschool en/of instructeur?

Een goede rijschool kan je herkennen aan het KNMV Rijschool Keurmerk en wanneer een rijschool een gecertificeerde KNMV-motorrijinstructeur in dienst heeft.

Deze KNMV-motorrijinstructeur volgt jaarlijks extra opleidingen om jou op te leiden tot volwaardig motorrijder. Daarnaast geeft een KNMV-motorrijinstructeur les vanaf de (volg) motor. Bij een KNMV-motorrijinstructeur en KNMV Rijschool kan je in bruikleen gebruik maken van een volledige motoroutfit tijdens de lessen. Ook worden alle vorderingen bijgehouden op een leskaart en worden deze vorderingen met jou besproken. Zo weet je altijd waar je in je opleiding bent, wat je nog moet doen en wat de aandachtspunten zijn.

Daarnaast heb jij samen met de KNMV-motorrijinstructeur een duidelijke lesovereenkomst zodat alle afspraken vooraf duidelijk zijn. Ook is het mogelijk om begeleiding bij het behalen van je theoriecertificaat te krijgen en moet de rijschool een passende motor voor jou hebben.

Niet gevonden wat je zocht?

Neem dan gerust contact met ons op. Heb je een dringende vraag? Dan kun je ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur bellen via 026 – 35 28 510.