Kennisbank


Laatst bewerkt op: 5 november, 2019

KNMV Sport Health Card

Gefeliciteerd! Jij bent vanaf nu de trotse eigenaar van de KNMV Sport Health Card! Deze kaart is voor jou als sporter van de KNMV het eerste jaar geheel gratis.

Met jouw persoonlijke Sport Health Card genieten jij én jouw gezin van unieke diensten en privileges. Zowel zakelijk als privé. Heb je een ongeluk gehad, een blessure of ander acuut probleem waardoor je jouw sport niet kunt beoefenen? Eén telefoontje en alles wordt voor jou geregeld.

Let op! Deze Sport Health Card vervangt NIET jouw zorgverzekering of je licentie. Deze dien je gewoon te behouden. De Sport Health Card omvat alleen de zorgbemiddeling.

Bovenop de zorgbemiddeling via de Sport Health Card, kun je ook gebruik maken van de diensten Travel, Lifestyle en Wine Circle. (Meer hierover in de brochure.)

Ontzorgen, ontzorgen, ontzorgen. Als sporter wil jij je alleen maar focussen op het beoefenen van jouw sport. Heb je medische hulp nodig, dan staan wij voor je klaar.

Registreer je vandaag nog via de KNMV-app. Hoe doe je dat?
• Installeer de KNMV-app en log in met jouw relatienummer
• Swipe naar de Sport Health Card.
• Voor het gemak is jouw naam en e-mailadres al ingevuld.
• Vink dan alleen nog ‘ik ga akkoord met de Pearlcard voorwaarden’ aan.
• Vervolgens druk je op ‘inloggen’ en heb jij je geregistreerd in de database van Pearlcard.
• Je pas is geactiveerd en kun je vanaf dat moment gebruiken.

KNMV-app direct downloaden: Apple App StoreGoogle Play Store

Elke maand ontvang jij een nieuwsbrief met de nieuwste aanbiedingen, specials en evenementen die betrekking hebben op jouw Sport Health Card. Het overzicht van de diensten is nooit compleet, er is immers zoveel mogelijk!

NOTES:
Dit aantrekkelijke aanbod geldt tot 1 juli 2020.
Ben je jonger dan 18 jaar oud, dan dienen jouw ouders een mail te sturen naar Pearlcard om in aanmerking te komen voor een familieregistratie.

Voor vragen of voor het doorgeven van jouw persoonlijke wensen kun jij contact opnemen met Pearlcard. Per e-mail via: KNMV@pearlcard.com of telefonisch op 088-511 55 40.

Met vriendelijke groet,

Team Sport Health Card

Niet gevonden wat je zocht?

Neem dan gerust contact met ons op. Heb je een dringende vraag? Dan kun je ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur bellen via 026 – 35 28 510.