Laatst bewerkt op: 20 april, 2023

Ik ben mijn wachtwoord vergeten en kan niet in de app.

Je kunt in de app op ‘Wachtwoord vergeten?’ klikken. Je komt dan in de Mijn KNMV-omgeving van de app. Hier kun je via jouw e-mailadres een nieuw wachtwoord aanvragen. Kom je er niet uit? Neem contact op met ons Serviceteam op tel. 026 -3528510 of per e-mail serviceteam@knmv.nl.

Niet gevonden wat je zocht?

Neem dan gerust contact met ons op. Heb je een dringende vraag? Dan kun je ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur bellen via 026 – 35 28 510.