Laatst bewerkt op: 27 januari, 2024

Hoe kan ik de KNMV-app downloaden?

De KNMV-app kun je downloaden via de App Store (Apple) of de Play Store (Android).

Een nieuw wachtwoord kun je instellen via ‘Wachtwoord vergeten’.

Dat kun je doen met jouw e-mailadres dat bij ons bekend staat in de administratie.
Mocht jouw e-mailadres niet werken, neem dan contact op met ons Serviceteam via tel. 026 – 35 28 510 of per mail serviceteam@knmv.nl.

De handleiding voor de app vind je hier.

Niet gevonden wat je zocht?

Neem dan gerust contact met ons op. Heb je een dringende vraag? Dan kun je ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur bellen via 026 – 35 28 510.