Kennisbank


Laatst bewerkt op: 24 januari, 2018

Afkoop annuleringskosten

Door je in te schrijven voor een cursus ga je een overeenkomst aan met de KNMV. Dat betekent een wederzijdse verplichting. Deze afspraken zijn te vinden in de cursusvoorwaarden op deze website. Krijg je onverhoopt te maken met calamiteiten waardoor je toch niet deel kunt nemen of de cursusdag moet afbreken, dan biedt de optie tot afkoop van de annuleringskosten wellicht nog enige uitkomst. Deze optie moet direct bij het inschrijven worden afgesloten.

Wel of geen optie tot afkoop annuleringskosten?

Bij het boeken van een cursus ben je veelal enthousiast en stijgt de adrenaline dermate dat je soms belangrijke bijzaken vergeet. Door inschrijving in een cursus gaan we samen een overeenkomst aan. Dit betekent dat we wederzijdse verplichtingen hebben. Deze afspraken zijn te vinden in de Voorwaarden Inschrijving op deze website. Krijg je onverhoopt te maken met calamiteiten waardoor je toch niet deel kunt nemen of de cursusdag moet afbreken, dan bied deze optie tot afkoop annuleringskosten wellicht nog enige uitkomst. Je kunt dit vergelijken met een annuleringsverzekering die je afsluit als je een vakantie boekt.

Voorwaarden

Bekijk hier de Voorwaarden afkoop annuleringskosten 2015.

Datum verzetten!

In de Voorwaarden Inschrijving kunt je lezen dat het verzetten van de afgesproken geboekte cursusdatum gelijk staat aan een annulering.

Heb je een (doorlopende) annuleringsverzekering?

Heb je al een vorm van een annuleringsverzekering check dan de polisvoorwaarden of ook de overeengekomen bepalingen van deze cursus onder de dekking vallen.

Niet gevonden wat je zocht?

Neem dan gerust contact met ons op. Heb je een dringende vraag? Dan kun je ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur bellen via 026 – 35 28 510.