Interesse in
Symposium Duurzaamheid & Innovatie

Is elektrisch rijden de toekomst van het motorrijden of het einde van een tijdperk? En wat voor innovaties mag je nog meer verwachten in de (nabije) toekomst? Denk en discussieer mee tijdens de eerste editie van het Symposium Duurzaamheid & Innovatie tijdens MOTORbeurs Utrecht 2024.

De KNMV organiseert in samenwerking met MOTORbeurs Utrecht de eerst editie van een speciaal symposium over de toekomst van motorrijden. Dit evenement vindt op de beursvloer plaats tijdens MOTORbeurs Utrecht, op vrijdag 23 februari. Sprekers uit de motormarkt gaan in gesprek met elkaar en aanwezigen over verschillende onderwerpen binnen het thema duurzaamheid en innovatie.

Het programma en de sprekers vind je hier! Inschrijven kan hieronder.

In beginsel is dit symposium gericht op fabrikanten, importeurs en andere bedrijven en partijen binnen de Nederlandse motormarkt, maar er is ook beperkt ruimte voor geïnteresseerden uit de motorgemeenschap. Een bijzondere bijeenkomst dus, waar je als motorrijder absoluut bij wil zijn! 

Interesse?

Heb jij interesse in de toekomst van het motorrijden, en ben je van plan om vrijdag 23 februari naar de MOTORbeurs te komen? Meld je dan aan middels onderstaande formulier! Het symposium begint al iets eerder dan dat de deuren van de MOTORbeurs opengaan voor  publiek, dus je hebt als één van de eersten toegang op deze dag! Vanaf 8.30 uur staat er een ontbijtje voor je klaar en om 9.00 uur start het programma en dit duurt tot 10.30 uur. Meer details vind je hier. Waarom zo vroeg? Zodat aanwezige genodigden (die in veel gevallen zelf een stand op de beursvloer hebben) ook de kans hebben om aanwezig te zijn.

Zoals geschreven is er slechts beperkt ruimte, dus mochten we een stoel voor je vrij hebben dan hoor je dat snel van ons. Ook als dit niet het geval is.

Let op: het symposium is gratis, maar een toegangskaart voor MOTORbeurs Utrecht is wel vereist. Als KNMV-lid kun je deze met korting kopen via de KNMV-app.