GRIP #47
Winactie SINNER

Gepolariseerde Sinner zonnebril op sterkte

Met deze kwalitatieve sportzonnebril ben je verzekerd van perfect zicht op de weg en optimale bescherming van de ogen. De geselecteerde brillen zijn erg comfortabel voor het dragen onder een motorhelm dankzij de steekveren met zachte ear tips. Tevens sluiten de brillen perfect aan op het gezicht door het gecurvde montuur.

Draag tijdens het motorrijden een gepolariseerde SINTEC®-sportzonnebril voor optimaal zicht. De door Sinner ontwikkelde SINTEC®-brillenglazen elimineren reflecties van vlakke oppervlakken en verminderen verblindende schitteringen. Ook wordt het blauwe licht gefilterd om het contrast te verhogen en de diepteperceptie te verbeteren in een grote verscheidenheid aan weers-/lichtomstandigheden. De glazen hebben ook een verzachtend effect op het oog en verminderen de belasting van de ogen. De gepolariseerde SINTEC®-glazen kunnen op sterkte geslepen worden om het zicht nog beter te maken.

Meer informatie over deze zonnebrillen (op sterkte)? Bezoek dan de Sinner website voor meer informatie.

Kansmaken op deze gepolariseerde Sinner zonnebril op sterkte ter waarde van 200 euro? Vul dan voor 29 oktober hieronder jouw gegevens in.